Donderstraal verdwaald?(8)


“Huh hoe kom jij aan een baby terwijl je nog buiten staat?

Zo mogen ouders echt niet je hun kind overdragen zeker niet aan een flexpooler!”

 

Ja en hoe leg je dan Piek Fijntjes komst uit aan je collega’s?Komt ze niet bij iedereen mee koekeloeren dan?

 Terwijl ik een flesje voorbereid water in magnetron daarna 4 schepjes poeder en wat schudden met fles pieker ik mij suf.

 

“Ze was er zomaar,misschien achtergelaten?Ze wilde perse naar huis mee en ik ben een hele tijd zoet geweest om haar aan de slaap te krijgen.”Als blijkt dat de andere collega amper luistert naar mijn verhaal omdat ze belt en een ander baby een fles geeft val ik weer snel stil.

 

Misschien is het iets nieuws? En ben ik de uittester van het uittestkindje?

 Misschien straks toch maar even bellen en vragen?