×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hallo daar!!


Hee hallo ! 


Hoe zal ik beginnen?!

Heel eerlijk, ik heb iets op te biechten. Het is niet alleen heel lang geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven maar het is zo lang geleden dat ik online was op dit platform dat ik de website niet meer wist te vinden! SHAME ON ME.

Dus ja, als ik niet meer weet waar ik moet zijn, weten jullie waarschijnlijk dus ook niet meer wie ik ben! En er is de laatste tijd zo veel veranderd, dus hier bij : Dit ben ik.


Oke Oke het meest van de tijd zul je me waarschijnlijk zo vinden ( zie beneden )


Tja moet ik hier echt nog iets over zeggen?

Ik hou van gek doen en zo ben ik dan ook het meest van de tijd. Dus kom je me ooit tegen dan kun je van twee dingen uit gaan : mijn gezicht zal waarschijnlijk niet normaal staan , of ik bevind me in de armen van mijn vriend ( bijna man, zoo spanend! Goed dat is een ander verhaal). Of de derde optie, was er een derde optie ? Hmm goed nu wel in het bij zijn van mijn familie.

Wat is het belangrijkste voor mij? Familie, mijn vriend, vrienden, goed eten,sporten,had ik al familie gezegd? Al goed eigenlijk een hele hoop dingen te veel om op te noemen!

Ik kan niet zonder dieren, en leren, en lees bovenstaande.

Zelf hebben we op het moment geen huisdieren, maar mijn ouders hebben een herder nu twee jaar waar ik een hele goede band mee heb. Mijn kat kaya woont bij mijn ouders omdat ik in een appartement woon waar ze niet naar buiten zou kunnen, dus bleef zei bij me ouders achter waar ze alle vrijheid heeft( wie ben ik om haar dat af te nemen om dat ik haar graag bij me heb) verder heb ik twee verzorg paardjes.

Ik ben nog steeds een trotse zus ennn oh wauw zo spannend dit ! Bijna een mama, ik ben zwanger!! ( jullie zijn de eerste die het horen op onze ouders na).

Werken doe ik nog steeds als nanny bij het zelfde gezin. Werk? Het is meer mijn hobby, ik heb de kids nu al vijf weken niet gezien vanwege de vakantie en ik moet je heel eerlijk vertellen ik mis ze.

De opleiding die ik zou gaan doen is even op een holt gezet, anders zou ik in januari een half jaar stage moeten lopen en ik ben in maart uitgerekend dus dat gaat hem even niet worden. Maar goed ik geef niet op en ben nu op zoek naar een thuis opleiding waar ik mijn stage uren zou kunnen uitstellen tot het moment dat het weer mogelijk is. Misschien dat het een iets andere opleiding wordt maar heel waarschijnlijk wel in de zelfde richting.

De laatste keren dat ik schreef zat ik eigenlijk nog in een soort verwerking periode, ik was depressief. En deed heel erg me best om daar boven op de te komen,ik heb hulp gezocht en nu gaat het enorm goed !

Waarom ik weer ben gaan schrijven, ik ben nooit gestopt alleen poste ik niks meer omdat het vaak niet positief was en ik alles zelf niet goed genoeg vond. De laatste dagen begon het steeds meer te kriebelen om het weer op te pakken. Natuurlijk zal het niet PERFECT zijn, maar wat is perfect ? Volgens de encyclopedie : volmaakt,geheel zonder gebrek. Maar volgens mij: je kunt niet altijd alles maar "perfect" doen, het is voor iedereen anders en er zullen altijd mensen zijn die het niet met je eens zijn.

Vanaf nu probeer ik alles een beetje los te laten, en ik wil voornamelijk in alle eerlijkheid schrijven. Geen geheimen of mooie verhaaltjes, het is zo als het is;) 

Dus bij deze mijn niet perfecte eerste vernieuwde blog!

Vragen, zijn altijd welkom. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts