Stoppen met roken

Stoppen met roken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb 10jaar lang gerookt. En twee jaar geleden besloot ik om daarmee te stoppen. Iemand die mij heel dierbaar was overleed. Ik denk dat je wel kan raden waaraan. Hier schrok ik zo erg van, maar ook omdat ik het later mijn kinderen en kleinkinderen niet wil aandoen! Ik was 14 toen ik begon, en 24 toen ik ermee ophield. Ik heb geen hulp gehad van pleisters of kauwgum of wat dan ook. Mijn grootste tip is dan ook om het echt te willen en heel zeker te zijn! Daarna besluit je dat je iemand bent die niet gaat opgeven en je raakt geen sigaret meer aan! 

Het was zo moeilijk! En heb het zo vaak bijna opgegeven. En opgeven is ook die ene cheat sigaret die zogenaamd eenmalig is!

Ik moet ook zeggen dat mijn vriend mij wel heeft geholpen. Hij liet mij niet falen! En hij was mijn grootste en enige hulp! 

Wil jij ook stoppen? Zorg dat je naast jou zekerheid en gedrevenheid om te stoppen ook steun hebt! Van iemand die echt om je geeft! Iemand die je niet laat falen! Iemand die je een spreekwoordelijke schop onder je kont geeft als je het wilt opgeven! 

Maar goed, ik ben al 2jaar nicotine vrij. Hopelijk nog 98jaar te gaan!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is best moeilijk..
| 18:14 |
Heel erg moeilijk!! Echt een rot verslaving.
| 19:02 |
Klopt..
| 19:04 |
Goed van je zeg
Mijn vader is er vorig jaar aan overleden en mijn moeders longen zijn ook erg slecht en zit ook al ruim een jaar aan de zuurstof. Mijn zus heeft ook copd , mijn schoonvader ook en het is slopend om mensen achteruit te zien gaan
| 15:14 |
Ja het is zo moeilijk om mensen waar je om geeft zo te zien! :( ik snap natuurlijk ook dat t stoppen niet voor iedereen zo gaat! Roken verlamt je, de verslaving geeft je een gevoel van onmacht over je eigen lijf!
| 15:26 |
Je mag trots zijn op jezelf
| 15:10 |
Danku! :) heel aardig
| 15:26 |
Goed dat je hebt doorgezet!
| 15:06 |
Dankju! Het was niet makkelijk!
| 15:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen