×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


The Power of Poledancing.

The Power of Poledancing.


Paaldansen. Of voor hen die zich ongemakkelijk voelen bij de sensuele lading die het woord kan hebben: pole-fitness. Ander woord, zelfde strekking. Toen mij voor de eerste keer gevraagd werd of ik mee wilde doen aan een workshop paaldansen, was ik sceptisch en dacht ik wat veel mensen waarschijnlijk denken: "Pfff, ik ben toch geen stripper!" Nu, een dik jaar later, vertoef ik ieder weekend in Club Sensuela, waar ik iedere keer weer geld in mijn onderbroekje gefrot krijg zodra ik ook maar een beetje met mijn kontje zwier en...

Correctie, verkeerde timeline, Nu, een dik jaar later nadat ik besloot toch eens mee te doen, heb ik al aangekondigd deel te nemen aan het NK van 2026. From Nothing To Something. Om deze #roadtoNK2026 kracht bij te zetten, werd ik door verschillende collegadansers aangemoedigd mee te doen aan de #LoveYourPoleChallenge. Dit houdt in dat ik gedurende zeven dagen iedere dag een foto van mezelf in de paal dien te plaatsen. Echter, waar regels zijn, kunnen deze aan de laars gelapt worden. Zo ben ik, geen man van laarzen, maar wel het lappen daar aan.


Echter, dit is Yoors en ik ben hier nog niet zo bekend, dus laat ik bij deze de foto´s zien, waar ik persoonlijk het meest trots op ben. Paaldansen is bibberen in het bloed (lees: blauwe plekken), liters met zweet produceren en tranen van blijdschap als een move eindelijk lukt. Van een worsteling om ondersteboven te hangen en  ondersteuning voor een Iron X tijdens de Shownight in de Maaspoort, tot aan een gezellige club aan vrienden en een bikkelharde training voor een zelfstandige Iron X.


Ik wil dan verder niemand nomineren voor deze challenge, maar vooral iedereen uitnodigen om eens langs te komen bij Denzz Paaldansstudio (www.denzz.nu) en het te proberen. Ben je man, vrouw, hermafrodiet, Dries Roelvink, dik, dun, zwart, blank, rood met witte stippen, harig, kaal of een stuk fruit, maakt niet uit, iedereen is welkom!

P.S. workshop voor fruit bestaat nog niet echt, maar ik weet zeker dat ze hier zoals altijd wel een mouw aan weten te passen. Spreekwoordelijke mouw welteverstaan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties