Broodje aap verhaal

Broodje aap verhaal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ze kon mijns inziens hier en daar wel wat botox gebruiken, automatisch vergeleek ik alle vrouwen altijd met mijn Conny. Dat was niet helemaal eerlijk van me, ik weet het. Rimpels, putjes en cellulitisbenen kunnen ook mooi zijn.  En ik was haar dankbaar, heel erg, Gerry was een topverkoopster. Het was een monsterklus geweest, eindelijk had ik het voor elkaar gekregen om een haar zo gek te krijgen om mij nu eens niet in een apenpakkie te hijsen. Ik voelde helemaal in mijn nopjes toen ze met mij de herenkleedkamer betrad. De verkoopster had een lieve ondeugende uitstraling, de lachrimpeltjes stonden charmant en in gedachten streek ik al door haar wilde haren.  

'Bij de les blijven meneer,' sprak ik mezelf vermanend toe:' het is nu geen tijd voor apenstreken.'  Ik voelde me echt het heertje en kon het niet laten om even een plaatje van mezelf te schieten, net toen de verkoopster op haar knieën ging om de bijpassende glimmende schoenen vast te maken. Haar blonde krullenkop was het enige wat te zien was op de selfie.

 

Een uurtje later stapte ik geheel voldaan in mijn auto om huiswaarts te keren. Ik kon niet wachten om mijn nieuwe kostuum aan Conny te showen. Mijn beeldschone echtgenote stond me al op te wachten. Haar ogen vlamden, een kort moment dacht ik nog van passie. Maar hoe anders klonk haar stem. Ditmaal niet hees van geilheid, maar schor van woede.

'Maar Con,' vroeg ik onschuldig:'Vind je mijn pak me niet geweldig goed staan?'

Ze diende me gelijk van repliek: 'Al draagt een aap een gouden ring.... het is en blijft een lelijk ding.'  Op hetzelfde moment trok ze me naar binnen, duwde me naar onze laptop en schreeuwde: 'Wat voer je daar in hemelsnaam uit met die blonde klerepoedel? Ik ben je streken zat. Heb al een echtscheidingsadvocaat in de arm genomen.'

Stond ik daar even mooi voor aap, die verdraaide synchroniserende iPhone ook. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo komt de aap uit de mouw. :)
| 16:10 |
maar wat voor mouw? Eentje van een maatpak van formaat
| 17:39 |
moraal van dit verhaal altijd je geschiedenis wissen
| 15:53 |
Dubbele moraal: trouw geen aap
| 16:52 |
Ook dat ja
| 18:10 |
Ik heb liefst een Samsung. Helaas laten vallen ken die ook niet tegen.
| 08:48 |
ach gut, jammer hoor
| 16:51 |
Advies: koop nooit een I Phone ;-)
| 12:25 |
Of gebruik hem wijs
| 12:33 |
Tja...
| 12:48 |
Ja, de moderne media kan je niet altijd vertrouwen, je laat een scheet en 4 seconden later weten ze het in Nieuw-Zweetland. :)
| 12:14 |
Hoezo, zijn ze onbetrouwbaar dan? Die moderne media?
| 12:33 |
ja ze maken van een vlieg een olifant en tegen dat die scheet hier komt is het een atoombom :-)
| 20:44 |
potv...'t was geen vlieg maar een mug :-)
| 20:45 |
Tja, dat krijg je met de moderne techniek;-)
| 11:52 |
Gevalletje voor aap staan
| 12:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen