×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De sleutel van de waarheid (deel 9)

De sleutel van de waarheid (deel 9)


Geknetter vanuit de klok spoedde me aan. Assepoester moest om middernacht thuis zijn, de tijd drong dus. Waarom dacht ik hier aan op dit moment? Bevond ik mij soms in een sprookje? Mijn hele leven lang was een aaneenschakeling van bizarre gebeurtenissen. Lag het slechts aan mijn verbeelding? Nee. Ik wist wel wat er aan de hand was. Ik wist dat ik niet voor niets opgesloten zat. Had ik immers zelf niet de regie van dit verhaal in handen? Ja.

Zelfreflectie. Dat is de waarheid. Bizarre, nare, soms zelfs onverteerbare herinneringen liggen ten grondslag aan mijn tomeloze fantasie. Mijn vader die naar me zwaaide in de mist en erdoor opgeslokt werd, het niet aflatende gevecht tegen de kwaadaardige terugkerende gezwellen, bruut geweld, molestatie, verkrachting, vernieling, brandstichting, evacuatie, operaties, geestelijke en lichamelijke mishandeling maakten mij steenrijk aan fantasie gebaseerd op levenservaring.    

 

wordt vervolgd
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties