×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een belabberd assortiment (een tikje 18+)

Een belabberd assortiment (een tikje 18+)


 'Verkoopt u ook dicktape?'

De verkoper kijkt me wat medelijdend aan. 'Je bedoelt ducktape, ja dat heb ik wel.'

'Nee, ik ben echt zoekende naar dicktape. Kunt u dat leveren of verdoe ik mijn tijd.'

Schaapachtig informeert hij op een voor mij niet acceptabele slijmerige toon of ik op zoek ben naar tape die speciaal voor het mannelijk geslachtsdeel is gecreëerd. Het is de tiende winkelbediende al die  mij benadert alsof ik gek ben. Ik zit aan mijn plafond. Het is genoeg!

Ik been naar de uitgang, draai het bordje open om naar closed, trek mijn sabel en loop terug naar de toonbank.

'Dan zit er niets anders op, dan het zelf te vervaardigen.' Behendig maai ik zijn broek naar beneden, hak zijn geval met bal en al eraf, en looi voor zijn uitpuilende ogen mijn eigen tape van penisleer.


 expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties