Een twijfelachtige eer

Een twijfelachtige eer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor zijn grote handen had ik het meeste vrees. Klamme zweterige klauwen grepen mij vast, omwikkelden stevig mijn lijf en smeten mij ruw op het kussen. Pas wanneer alle voorbereidingen voltooid waren, begon de werkelijke finesse: het door elkaar rammelen tot duizeligheid resulteerde in coma.

Als een bezetene beoefende hij zijn liefhebberij in een vochtige bedompte kelder. Niemand mocht het weten. Zijn afgewerkte kunstwerkjes werden ver van publiekelijk aanschouwen gehouden. Het was alsof ze het daglicht niet konden verdragen. Enige gêne was hem niet vreemd. En ik had de twijfelachtige eer om de klos te zijn. Nou ja, niet als enige uiteraard, hij had naast mijzelf nog een fiks aantal, die hij voor het vervolmaken van zijn ultieme kantcreaties gebruikte.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hier zit veel verdriet achter, Dana. Ik kan het gewoon zelf niet inbeelden, wat zo'n situatie moet betekenen voor de persoon in kwestie. Moest ik mij bewust zijn van zo'n situatie in mijn eigen familie, ik zou, denk ik, ongelukken doen, om dit recht te zetten of de persoon in bescherming nemen, koste wat kost. :)
| 11:59 |
Hier ben ik geen persoon, maar een ding, Rudi, ik heb mij ingeleefd hoe het moet voelen om letterlijk de klos te zijn, grijns
| 12:02 |
Oké, ik begrijp het, ik heb hier ergens gelezen dat het getuigt van kracht om je kwetsbaar op te stellen. Ik zie hier veel sterkte. :)
| 12:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen