×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Een verborgen boodschap (deel 21)

Een verborgen boodschap (deel 21)


Uit mijn ooghoek zie ik een vrachtschip met ongewone snelheid op ons afkomen. Staat Els daar aan het roer? Wat doet die nu op het IJsselmeer schiet er door mijn hoofd wanneer ik weer onder water wil duiken. In de verte hoor ik gillen. 'Dana, vang!'  Ik ontwaar nog net een zeer solide reddingsboei die mijn kant op komt zeilen. De band raakt exact mijn slaap. Dan wordt alles zwart.

In mijn onderbewustzijn hoor ik allerlei stemmen. Over tijdreizen, typen vanaf een wolkendek, reddingsboeien, verzuipvoorspellingen en dan is daar ook nog ene Joris. Zijn het allemaal fluisterende trollen? Waar haal ik die idiote gedachte nou weer vandaan. Ik moet zwemmen, ik moet mijn man redden voor hij de verborgen boodschap op de bodem ontdekt.  Ik breng mijn armen in de schoolslagpositie, maar mijn man zie ik nergens, alles blijft zwart.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties