En de winnaars zijn...

En de winnaars zijn...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Om te beginnen wil ik iedereen die meegedaan heeft aan de actie  graag hartelijk bedanken. Helaas is de teller niet verder gekomen dan 444 views (vanmorgen in alle vroegte gekeken, de views die daarna gekomen zijn tel ik hier niet in mee). De 500 hebben we niet gehaald. Ook het aantal supporters wat boven de 10 views is uitgekomen heeft mijn streven niet gehaald. Het zijn er in totaal 7, dus daar wordt ook geen extra verloting op losgelaten.

Nu het goede nieuws.

Er stond natuurlijk wel iemand bovenaan, met 97 views is dat Yvonne. Erg leuk. Want Yvonne had het boek al besteld voor deze actie begon. Gefeliciteerd, Yvonne, de 30.000 yp komen zo spoedig mogelijk je kant op.

Voor de extra kans op 2 x 17.000 yp, heb ik alle namen die voldeden aan de voorwaarden op briefjes geschreven, de briefjes zo klein mogelijk opgevouwen, ze  in de lucht gegooid, ze opgeraapt (au, mijn rug, wanneer leer ik nou eens een keer dat bukken niet meer mogelijk is), ze in een kommetje gestopt, nogmaals door elkaar geschud, ze random eruit gehaald en stuk voor stuk genummerd.

Nummer 4 eruit gehaald, ja, want dat moest natuurlijk één van de winnende nummers zijn. De viewteller had dat bepaald (444, daar kon ik eenvoudigweg niet omheen). Voor het andere getal heb ik 7 getrokken. Zeven supporters verschenen in mijn lijstje toen ik net nog het aantal controleerde.

Dus nummers 4 en 7 krijgen 17.000 yp. 

Maar nu moet ik snel weg hoor. Heb geen tijd meer om te kijken welke namen erop die briefjes staan. 


wordt vervolgd 

nieuwsgierig naar het vervolg? Lees het in onderstaande afwijzingsbrief

Bijna ontspoord......

Deze actie is verlopen, maar krijgt wellicht nog een staartje. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ooooh wat ontzettend leuk en lief van je Dana ♥️ Ik win normaal nooit iets.....ik word er helemaal verlegen van! Ik vind het eigenlijk wel veel te veel hoor, dus ik zal zorgen dat ik ook wat andere mensen blij maak. Ik ga sowieso wat beschermengeltjes bij Diaantje bestellen, want die vind ik heel leuk om weg te geven aan mensen, die een steuntje kunnen gebruiken. Heel erg bedankt, ik ben echt heel erg vereerd, maar het belangrijkste is natuurlijk, dat jullie boek een groot succes wordt. Wat zou dat leuk zijn....en dat ik jullie ‘ken’ (en alle andere lieve yoorsianen) vind ik al zo fijn. Dikke kus van mij 💋
| 21:52 |
Het komt echt geweldig goed terecht dus. Dat doet me goed. En je hebt het eerlijk gewonnen, door je deelactie. Dank je wel, voor je lieve woorden. Super!
| 21:55 |
XXX
| 22:27 |
Oh ja, Yvonne natuurlijk gefeliciteerd!
| 12:29 |
Dank je wel!
| 21:54 |
Je maakt het wel spannend hoor hahaha
| 12:29 |
Ik hoop dat ik het vandaag nog bekend kan maken, Diaantje, zit nog te wachten op een brief
| 13:38 |
We wachten rustig af ;)
| 13:55 |
de brief is binnen, het is helaas een afwijzing geworden
| 15:02 |
Oei................. das niet zo mooi dus
| 19:37 |
Ja, vet balen.
| 20:30 |
Zo houd je het lekker spannend :-)
Yvonne, gefeliciteerd!
| 12:14 |
Ik kan het bijna niet meer aan, Hans
| 13:37 |
Kun je nagaan hoe wij ons voelen...
| 13:47 |
🤣
| 13:57 |
🤪
| 14:04 |
Dank je wel Hans!
| 21:54 |
Hahaha je houdt ons in spanning.
Yvonne gefeliciteerd!
De rest pas als ik weet wie :p
| 10:29 |
Uhm, is dat afhankelijk van wie er wint, Ingrid? Of je degene een felicitatie gunt? (grijns)
| 13:36 |
De vraag waarvan ik wist dat jij die ging stellen (grijnst terug). Voor jou een vraag voor mij een weet...

Geintje. Nee natuurlijk gun ik het iedereen!
| 13:47 |
Dank je wel!
| 21:55 |
Alle winnaars bij deze van harte gefeliciteerd!
| 10:25 |
namens alle winnaars, dank
| 13:35 |
Dank je wel!
| 21:55 |
hahahahah, ja ja. hou het spannend
| 10:20 |
Ook voor mezelf dus, ik durf de briefjes nog niet open te vouwen om het magische moment te verbreken
| 13:35 |
Spannend hoor 😋
| 15:44 |
heb je gezien dat het vervolg er ook al staat
| 15:50 |
Oh nee, ff kijken ;)
| 15:50 |
Hahahaha, ik lig hier te schudden van het lachen! Hoewel ik het ook heel erg jammer vind dat je de 500 views niet hebt gehaald! Ik wacht met velen in spanning af :-) Sterkte met je rug ;-)
| 10:19 |
Ja, ik had die punten graag gegund aan een deler.
| 13:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen