In vorm

In vorm


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een hele tijd is het stil geweest rond mijn persoontje. Af en toe kwam ik wel eens om het hoekje kijken, sporadisch las ik hier en daar wat, schrijven deed ik nauwelijks meer op Yoors. Tot ik in mijn mailbox een berichtje vond. Van Hans. Dat hij de maandelijkse uitdaging van Vlindertje overgenomen had, en dit jaar opende met een (gruweldegruwel) steekwoordenuitdaging. 

'Misschien schrijf ik er wel eentje,' zei ik nog. In mijn hoofd wist ik wel dat ik mezelf giga voor de gek hield. Eentje? Dat zou me niet lukken. Zoals bij elke verslaving het geval is, is dit ook zo bij een steekwoordenverslaving.  Wanneer je er eenmaal weer aan begint, kan je het onmogelijk bij eentje houden.

Ik neem niemand iets kwalijk, echt niet, ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen obsessies. 

Om mezelf enigszins in toom te houden heb ik een manier bedacht om het schrijven moeilijker te maken. De zeven yoga-achtige posities oefende ik eerst even. Moest er wel zeker van zijn dat het mij überhaupt zou lukken, met mijn lenigheid en souplesse had ik het natuurlijk al snel onder de knie. En daar ging ik van start.  Ik lag op de grond, zwaaide mijn benen op, raakte met één voet het plekje boven mijn hoofd. Ging weer staan. Positioneerde mijn toetsenbord precies op dat punt waar mijn teen de grond geraakt had en ging weer liggen.

Het was moeilijk typen, maar het was te doen, en het beschermde me goed genoeg om niet dramatisch veel bloggen te schrijven. Zo kwamen alle zeven verhaaltjes in de verschillende posities tot stand.

Voor degenen die het gemist hebben, zal ik hieronder de afzonderlijke stukjes plaatsen, bij iedere positie een verhaaltje, allemaal geschreven met de volgende acht woorden:  Schaar -  Tafelkleed - Winkel - Tandpasta - Yoghurt -  Lucifer - Mat en Programma.


Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat ben jij dus in die header. Knap hoor.hihi
| 17:20 |
Nee, dat ben ik niet, ik heb het plaatje voor me gehouden om de posities te bepalen. Zie jij een toetsenbord ergens? (grijns)
| 13:54 |
heb ff mijn vergrootglas erbij gepakt. Maar nee die zie ik niet.hihi
| 16:27 |
Krijgen we in je volgende blog ook beelden van de yoga te zien?
| 17:56 |
Dat is teveel van mijn vermogen gevraagd, ook nog eens een fototoestel bedienen naast de yoga en het schrijven gelijkertijd... er zijn grenzen
| 13:52 |
Misschien had je een fotograferende assistent(e)
| 18:06 |
die zou het ook niet aankunnen (poog maar eens een vast hand te hebben als je dubbel ligt van het lachen)
| 22:44 |
Wat heerlijk geschreven!
Je bent een 'krak'. Ik ben al blij met mijn drie inzendingen, en ik dacht het gewoon bij eentje te houden. Jij en Hans doen me ook zotte dingen doen :-)
| 17:05 |
Dank je wel, Katrien en graag gedaan, vind het heerlijk om je te doen zweten
| 13:51 |
Heerlijk yoga, alleen die letters lukten niet, ik druk teveel toetsen gelijktijdig in. Ik oefen nog even door, met yoga en schrijven.
| 16:24 |
Ik heb er even genoeg van (van Yoga dan he, niet van schrijven)
| 13:50 |
Bijna. Bijna stikte ik na alinea 1. En yoga zal ik niet voor elkaar krijgen.
| 15:37 |
Waarom? Dramaqueen
| 13:48 |
"gruweldegruwel".
Dank voor het compliment...
| 13:49 |
Het was geenszins als compli... eh, ik bedoel, graag gedaan
| 13:55 |
;)
| 14:02 |
Ik heb het ook geprobeerd, die yoga. Ze hebben me uit de knoop moeten halen.
Knappe samenvatting van je inspanningen - tot zover :-)
| 14:52 |
Je moet je beperkingen kennen en accepteren
| 13:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen