Souffleren niet nodig

Souffleren niet nodig


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zenuwen, nervositeit of plankenkoorts? Voor mij is het meer. Dit is mijn kans om door te breken; het besef bezorgt me klamme handen, klotsende oksels en bevende ledematen. Een verpletterende indruk wil ik achterlaten. Is de pers aanwezig? Een neersabelende recensie kan ik wel gebruiken. Achter de coulissen smeer ik de perfect aangebrachte mascara met mijn zwetende hand uit. Mijn pasgebroken nagel zorgt voor een sierlijk geladderde glanspanty. Vluchtig stift ik mijn lippen nog bij, ik raak mijn parelwitte tanden. Een schietgebedje nog, op hoop van de volmaakte mislukking.

Strompelend, struikelend kom ik op, kijk in de camera, lach mijn tanden bloot en ga plat op mijn bek.De presentatie van mijn debuutroman: ‘De afgang’, is goed van start gegaan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahahaha ik leefde helemaal mee :-)
| 13:41 |
Dank Forever
| 18:23 |
Heel goed, Dana, een kortje maar heel goed gepresenteerd en in de laatste zin op z'n Daniaans verklapt. :)
| 11:01 |
Geheel op zijn Daniaans, Rudi, je begint het al een beetje door te krijgen
| 18:22 |
:)
| 12:12 |
Whahahaha, smullende persmuskieten . Voor heel even :-)
| 10:06 |
Ik laat ze graag smullen, hoe meer en hoe langer, hoe beter
| 18:21 |
Tadaaaa compleer in stijl hahaha
| 09:10 |
Echt wel
| 18:21 |
Leuk bij dat debuut had ik bij willen zijn .mooi geschreven
| 09:03 |
Dank je, Johan
| 18:21 |
Goed stukje. Ik was er helemaal bij. Nu die roman nog !
| 08:48 |
Hoe moeilijk zal het zijn om een afgang te presenteren, Henkjan? Makkie toch zeker?
| 18:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen