Stel je voor dat je je voor moet stellen

Stel je voor dat je je voor moet stellen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De enige reden dat ik deze uitdaging mezelf voor te stellen aan de hand van de eerste letters van mijn naam aanga is omdat ik eenvoudigweg in mijn leven niet buiten uitdagingen kan en dat is tevens een karakteristieke eigenschap (interessante benaming hè?).

Alles waar ik aan begin, probeer ik af te maken, ik stort me er echt op en bijt me erin vast tot ik minimaal voor mijn eigen gevoel succes geboekt hebt, voldoening haal ik uit pietepeuterige dingetjes, succes kan voor mij dan ook uit iets kleins bestaan.

Natuurlijk lukt het mij niet om in vier zinnen jullie een perfect inzicht te geven in wie Dana nou is, daarvoor is een compleet boekwerk nog niet toereikend, daarom besteed ik mijn laatste letter maar aan een paar kernwoorden.

Aardig (voor mensen die het verdienen), arrogant (voor de rest, grinnik).
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Op je volstrekt eigen wijze.
| 13:54 |
Hahaha op zn Daniaans :-) geweldig
| 18:42 |
Dan maar gaan met die banaan :-))
| 21:20 |
Hé jij! Uitdagend genoeg inderdaad :-)
| 14:14 |
Leuk om jou te leren kennen dan
| 09:08 |
Aang'naam... leuk geschreven !!!
| 06:42 |
Die is erg leuk gedaan :)
| 01:14 |
Wauw, jij hebt er echte volzinnen in gegoten, in het kadertje van je naam. Leuk gedaan !
| 21:19 |
ik vind dit een geweldige invulling. Echt heel leuk!! :)
| 21:00 |
Je hebt het origineel ingevuld in ieder geval.
| 20:00 |
Heel erg leuk én origineel! Compliment!
| 17:57 |
Heel origineel bedacht :) Leuk geschreven!
| 17:16 |
Dat is leuk zeg. Wat heb je dit mooi gezegd ook allemaal. Net wat voor mij.
| 16:39 |
Wat leuk! Wat zijn de regels? Ik wil hem ook wel doen :D
| 16:04 |
toch leuk gedaan
| 13:11 |
Weer een hele mooie verbindende blog :-)
| 12:41 |
En alweer gecombineerde uitdaging...! Chapeau, aangenaam kennis te maken :-)
| 12:35 |
Aangename kennismaking! ;3
| 12:30 |
Van het zelfde, TigerLily
| 15:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen