Eerste beloning van Pannelwizzard #geldverdienen


Een tijdje terug heb ik me aangemeld bij PannelWizard met het idee dat ik daar mischien wat kon verdienen. Kijk ik op mijn rekening zie ik dat het echt werkt hihi altijd leuk zo'n verassing :)

Wat is PanelWizard?

PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor maken we gebruik van een consumentenpanel. Wij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging. Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening?

Het bedrag wordt automatisch overgemaakt, heerlijk! Dit gebeurt 2x per jaar. Iedere keer als je een vragenlijst hebt ingevult moet je kiezen of je het bedrag voor je zelf wilt hebben of voor een goed doel of voor een vereniging. Bij aanmelden krijg je meteen 1 euro! 

Wil je ook een paar euro bijverdienen meld je dan ook aan via deze link: aanmelden en dan verdienen wij bijde meteen 1 euro!