De scheiding van je ouders deel 2

De scheiding van je ouders deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit is het vervolg van Deel 1

Augustus 2017.

We waren op een verjaardag van een vriend van mijn ouders hij werd 50 jaar.

Op een gegeven moment was mijn moeder een tijdje weg, naderhand toen ik even ging kijken zag ik dat ze aan het praten was met die man. 

Mijn vriend en ik gingen naar huis toe.

De volgende dag.. 

mijn vriend en ik gingen de volgende dag naar mijn moeder toe. We kwamen thuis aan en we gingen naar binnen en zag mijn moeder huilend op de bank zitten. Ik vroeg wat er was waarop zij antwoorde “  C pap heeft een vrouw ontmoet” en alweer stortte mijn wereld weer in, het ging goed met mijn moeder en ik en dan krijg je dit te horen. Waarom? Waarom moeten wij dit van iemand anders te horen krijgen, waarom heeft mijn vader ons dit niet zelf verteld? Ik was zo kwaad en zo verdrietig ik wist niet wat ik moest doen.

 Ik heb toen met mijn vader gepraat en ik zei dat ik haar wilde ontmoeten, puur voor het fijt om te weten wie ik voor me had, en met wie mijn vader een relatie had.

Een week of 2 later heb ik haar ontmoet, het is een hele leuke vrouw waar ik het goed mee kan vinden. Zij heeft zelf ook een dochter van 11 jaar toen ik haar ontmoete wist ik niet wat ik van haar moest denken. Zij was heel blij dat ze een “grote zus” kreeg. Maar zo zie ik het niet, en dat zal ook nooit gebeuren. Door alles wat er gebeurt is ben ik voor me zelf hulp gaan zoeken en ben ik naar een psycholoog gegaan, dit heeft me enorm geholpen en het gaat nu ook goed met mij!

Uiteindelijk zijn mijn ouders in december officieel gescheiden. 

En hebben mijn moeder en ik een heel mooi huisje kunnen krijgen waar we beiden een nieuw begin gaan maken! 

Bedankt voor het lezen! Binnenkort komt er meer op.

Het einde van “ de scheiding van je ouders”


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Toppertje ben zo trots op jullie, heftig om weer terug te lezen en terug te denken dat ik jullie zo heb gezien, ondanks dat hou ik nog steeds van jullie ❤️ kussiesss😘
| 22:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen