Gezocht: proeflezers

Gezocht: proeflezers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo lieve mensen van Yoors

Zoals het misschien niet is ontgaan ben ik net nieuw op Yoors. Dan nu al een hulp vragen? Is dat niet een beetje snel? Eerlijk gezegd zou ik daar niets van weten, maar mijn account op Yoors heeft een goede reden! Natuurlijk zijn dat er meerdere, maar er is er één voor mij in het bijzonder. 

Ik ben namelijk op zoek naar proeflezers voor mijn Young Adult verhaal, 'De Drager van de Kroon.' Graag wil ik meteen zeggen dat ik niet alleen maar op zoek ben naar proeflezers van die leeftijd. Ik ben juist op zoek naar allerlei verschillende mensen.  

Ik ben ontzettend enthousiast en wil graag mijn verhaal door een extra paar ogen na laten kijken. Ik ben erg benieuwd naar hoe de verhaallijn en de personages vallen. Grammatica en spelling zou ik graag in een ander stadium aan willen pakken. Ik kan prima tegen kritiek, dus wees alstublieft niet bang om me de waarheid te vertellen. Het beste uit mijn werk halen gaat niet zomaar, dus bij kritiek zou ik toch altijd willen weten wat er mist of wat er precies mankeert :) 

Dit verhaal telt twintig hoofdstukken die elk uit ongeveer 6 pagina's bestaan (dit lijkt misschien veel, maar door formatting en lay-out beslaat een stuk meer regels ) een proloog en een epiloog. De Drager van de Kroon is geschreven vanuit het oogpunt van vijf adolescenten.

Het verhaal gaat over een trotse, koninklijke familie dat in de hoofdstad van hun land woont. Al snel krijgen ze verschrikkelijk nieuws te horen. Niet lang daarna blijft het slechte nieuws komen en wordt de familie overweldigt met een verstikkende druk, die hen uiteen doet vallen. Het is de vraag hoe ze hun land en familie weer op orde kunnen krijgen. 

Korte synopsis: 

Cyra staat op zijn kop als achternicht Alexia O'Brien de troon claimt.

De familie van trotse koning Edward en de charmante kroonprins Eren staat voor een groot probleem, want als ze hun hoofd op hun schouders willen houden moeten ze afstand doen van hun plek in het paleis en hun leven als vorsten. En dat is iets wat ze niet van plan zijn.

De lokroep van het veilige Nieuw-Era zorgt voor een regie in handen valt van iemand met zijn éígen problemen. 


Het document stuur ik dan via de mail, met natuurlijk het verzoek om daar vertrouwelijk mee om te gaan.

Als er verder vragen zijn hoor ik die heel graag!

Hopelijk kan en wil iemand mij helpen :)

Groetjes, Cayline 


 
Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik weet niet of je nog steeds op zoek bent, maar als dat zo is meld ik me aan :)
| 11:43 |
Jaaa ! Zou je in een privebericht mij je mail willen sturen?
| 20:13 |
Is goed!
| 07:02 |
Ik wil mij ook graag aanmelden! Ik heb geen ervaring maar ik lees graag...
| 21:14 |
Hey daar, ik ben boekenblogger (niet op Yoors), maar zou graag je verhaal proeflezen :) Ik heb al eerder proefgelezen voor onder andere Sterre Carron en Lizi Mulder, dus ik ben niet nieuw ;)
| 12:26 |
Dat is super! Blij dat u ervaring heeft ;)
| 12:50 |
Ik zie dat je al een hoeveelheid aanmeldingen hebt: Mooi!
| 02:04 |
Daar ben ik zelf ook heel erg dankbaar voor! Maar ik ben altijd opzoek naar meer meningen over een verhaal. Dat geeft zelfvertrouwen of zorgt in ieder geval voor motivatie om het te verbeteren
| 09:06 |
Ik wil ook wel proeflezen, je inleiding klinkt al goed
| 19:02 |
Ah wat lief!
| 19:26 |
Ik heb wel interesse 😊
| 17:07 |
Hoeveel mensen heb je nodig? Ik ben bijna 60, dus tel er niet meer voor mee, maar wel een goed idee om proeflezers te vragen! Zo weet je gelijk hoe het valt.
| 11:02 |
Zoveel mensen mogelijk! Het is juist mijn doel om allerlei publiek aan te trekken, dus u telt mee! Niet alleen young adult. Ik heb het voorlopig alleen dit label gegeven omdat de leeftijden van mijn personages rond de 18 zijn. Ik zou het fantastisch vinden als u zou willen proeflezen :)
| 12:15 |
Dan wil ik ook wel voor je lezen hoor
| 22:26 |
Weet niet of ik mezelf nog young adult mag noemen maar ik zou graag proeflezer voor je willen zijn.
| 23:04 |
Dat is geweldig!
| 08:54 |
Ik tip mijn dochter even. 
| 23:00 |
Wat leuk! Zou zij dit leuk vinden?
| 09:03 |
dat is een spekkie naar mijn bekkie,hoewel ik al 2 keer adolescent ben,zijn mijn kinderen wel ongeveer die leeftijd
| 19:23 |
Wat leuk! Mag ik er dan "definitief "vanuitgaan dat u wilt proeflezen?
| 20:44 |
Ikwilwel
| 20:48 |
'2 keer adolescent': ze beginnen bij 15 te rekenen: dan ben je dus al 30😁😁😁
| 02:02 |
Meer zelfs...sst
| 11:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen