De Achtertuin


Natuurlijk ben ik voornamelijk veel met knutselen bezig. Maar vaak komen er hier op Yoors (het leukste platform van Nederland) ook andere onderwerpen langs, die mijn interesse wekken. En die mij prikkelen en inspireren. Heel vaak zelfs. 

Vandaag een tekeningetje gemaakt met thema achtertuin, en zoals je ziet, hier gepost. Op mijn manier doe ik zo een heel klein beetje met de 140W schrijfuitdaging van FrutselenindeMarge. Voor de grap! 

De 140W schrijfuitdaging is een leuke maandelijkse uitdaging voor iedereen die mee wilt doen, schrijvers en bloggers, om iets te schrijven, wat precies 140 woorden bevat. Niet meer, niet minder. Het thema van augustus is Achtertuin. 

 En, past dit artikel er een beetje tussen? Ik zit nu pas bij de 121 woorden, dus ben al wel al bijna!

Hieronder nog wat andere artikeltjes over dieren in de achtertuin. Voor alle knutselaars: