De Knutseljuf in de (eier)dop? - Pasen

De Knutseljuf in de (eier)dop? - Pasen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn ouders ruimen een beetje de boel op. De hele zolder moet leeg. En dat is ook logisch.... als je 50 wordt moet je je eigen spullen maar 'ns opslaan.. :)  Al een tijdje geleden kreeg ik een grote doos mee.


Vanavond heb ik eindelijk een beetje bekeken wat erin zit.  Allerlei schoolspulletjes van mezelf, van vroeger. Reken-schriftjes, schrijfschriftjes, dictee-schriftjes, themaboekjes, wat verjaardagskaartjes, verzonnen verhaaltjes, lieve moederdagversjes en gedichtjes voor vaderdag. Ook leuke tekenboekjes, schetsblokjes en losse papieren knutsels. Wat neemt een kind een hoop spullen mee van school. En mijn moeder heeft niet eens alles bewaard, alleen de leuke dingetjes.


Kon je toen al zien, dat ik Knutseljuf zou worden? Zie je, in die tekeningetjes en knutseltjes, al De Knutseljuf in de dop? Als ik eerlijk ben... nee. Zeker niet. Ik denk niet dat ik mooier kon tekenen dan een ander kind van die leeftijd. Ik vond het wel superleuk. Ik denk wel dat ik het leuker vond dan andere kinderen. Maar dat is dan het enige.


Enkele dingen heb ik uit de doos gevist om binnenkort nog eens goed te bekijken. De rest gaat weer terug in de doos en komt er waarschijnlijk pas weer over een paar jaar uit. 


En omdat het nu bijna Pasen is, hier alvast een paasgroet van mij aan jullie, maar dan uit het jaar 1978.. ik was toen 9 of 10 jaar. De woorden Zalig Pasen, in zo'n lief schoolhandschrift, dat maakt het af.. :), vind je niet? Zalig Pasen. allemaal!

Vind je dit leuk? 

Like dan de FACEBOOKPAGINA van De Knutseljuf Ede 
en blijf op de hoogte van de leukste knutseltips 
en creatieve inspiraties!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook voor jou en alle anderen hier op Yoors hele fijne paasdagen!
| 16:22 |
Ja je was al cute toen.. ;)
| 00:04 |
Dat weet je helemaal niet! :) Misschien was ik wel een draak! En vlamde en scheurde ik paaseitjes doormidden. Misschien knipte ik wel stiekem het haar van mijn klasgenootje af. Wie zal het zeggen? Dit ei zegt niets en ik ook niets natuurlijk.
Ja, ik was heel erg cute!! ... :)
| 00:26 |
Je was een ei met een dubbelleven..voor buitenstaanders een lief kuiken uit het ei en voor mensen dichtbij een draak uit een ei..hahaha
| 13:00 |
Ik vind je paas ei te enig! zo leuk dit !
| 23:49 |
Dank je wel, Lenie!
| 00:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen