Valentijnsdag Kleurplaat verliefde kabouters | De Knutseljuf Ede ✂️🇳🇱

Valentijnsdag Kleurplaat verliefde kabouters

De schrijfuitdaging februari 2018..  ik doe er niet aan mee. Ik ben geen schrijver. En ik zal het ook nooit worden. Er zijn heel veel mensen die het wel heel goed kunnen. Het zit in je bloed. Daar hoor ik alleen niet bij. Zo heeft iedereen zijn talenten. Echt, iedereen kan wel wat, en soms ook meerdere talenten.

Ik, als De Knutseljuf Ede, ben wel goed in creatief denken en creatief zijn. Ik weet alles van hobbymaterialen, allerlei hobbytechnieken en houd van knutselen, tekenen en leuke dingetjes maken, vooral voor kinderen. 

De opdracht bij deze challenge van Hans van Gemert, iets schrijven over 1 van de 4 gegeven foto's (zie challenge), is mij dus niet op het lijf geschreven. Maar geeft niets, een tekeningetje is zo gemaakt, en dan heb ik toch, voor mijn gevoel, een beetje meegedaan met de wedstrijd. Zo heb ik toch van me laten horen, en kan ik weer doorrrr..! :)

Het tekeningetje kan ook gebruikt worden als kleurplaat, met thema liefde, kabouters of Valentijn.

Ik wens jullie allen een leuke dag!

signup

De Knutseljuf Ede vind je ook op FACEBOOK!

Mailen kan altijd naar ilse@deknutseljuf.nl

Wil je ook gratis lid worden van Yoors? Klik dan hieronder op aanmelden zodat we beide de welkomstbonus ontvangen!

Share
Earn €1 per 1000 shares.