#Kleurplaat #Valentijnsdag #verliefde #kabouters

#Kleurplaat #Valentijnsdag #verliefde #kabouters


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De schrijfuitdaging februari 2018..  ik doe er niet aan mee. Ik ben geen schrijver. En ik zal het ook nooit worden. Er zijn heel veel mensen die het wel heel goed kunnen. Het zit in je bloed. Daar hoor ik alleen niet bij. Zo heeft iedereen zijn talenten. Echt, iedereen kan wel wat, en soms ook meerdere talenten.

Ik, als De Knutseljuf Ede, ben wel goed in creatief denken en creatief zijn. Ik weet alles van hobbymaterialen, allerlei hobbytechnieken en houd van knutselen, tekenen en leuke dingetjes maken, vooral voor kinderen. 

De opdracht bij deze challenge van Hans van Gemert, iets schrijven over 1 van de 4 gegeven foto's (zie challenge), is mij dus niet op het lijf geschreven. Maar geeft niets, een tekeningetje is zo gemaakt, en dan heb ik toch, voor mijn gevoel, een beetje meegedaan met de wedstrijd. Zo heb ik toch van me laten horen, en kan ik weer doorrrr..! :)

Het tekeningetje kan ook gebruikt worden als kleurplaat, met thema liefde, kabouters of Valentijn.

Ik wens jullie allen een leuke dag!

signup

De Knutseljuf Ede vind je ook op FACEBOOK!

Mailen kan altijd naar ilse@deknutseljuf.nl

Wil je ook gratis lid worden van Yoors? Klik dan hieronder op aanmelden zodat we beide de welkomstbonus ontvangen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een schattige tekening heb je er van gemaakt!
| 17:02 |
Erg leuke bijdrage, heel origineel.
| 09:53 |
Ik vind hem super geslaagd
| 18:22 |
Helemaal leuk toch! Ieder zo zijn skills ;)
| 18:11 |
Dit heb heel mooi gedaan.
| 16:35 |
Grappig gedaan hoor Ilse!
| 16:33 |
Leuk dat je zo tóch een beetje meedoet!
| 16:30 |
Dat is een leuke dubbelslag!
| 16:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen