Re: Inspiraties uit de wachtkamer van de huisarts


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn vader van 81 jaar schildert. Al jaren en jaren. Ik heb het creatieve dus niet van een vreemde. Meestal tekent of schildert hij landschappen, gebouwen of dieren. Aquarel, pastelkrijt, olieverf, acryl. Mooi, maar niet mijn smaak. Dit moderne acrylschilderij, daarentegen, vind ik heel erg mooi! 

Ik vind het leuk en ben trots dat ik dit aan jullie kan laten zien. 

Hopelijk volgt er snel meer!



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou je mag zeker trots zijn op je vader.. dat doet hij erg goed.. net zo creatief als zijn dochter!!
| 18:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen