Samen op 1 lijn

Samen op 1 lijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Birdie en Birdie heten ze, dat heb ik gehoord. Ze hebben zin in 'n feestje, hoorde ik. Maar wel in een echt feestelijk feestje, met feesthoedjes, vlaggetjes, wijn en muziek. Dat heb ik ook gehoord. Van wie ik dat gehoord heb? Van Mirelle, zij hoorde ze namelijk tjilpen. Tjilp tjilp, hebben ze gezegd. Ik weet niet wat het betekent. Mirelle blijkbaar wel. Gelukkig heeft zij dat gehoord en heb ik er naar geluisterd.

Misschien moet je daarvoor toch de juiste oren hebben. Of op dezelfde lijn zitten. Maar ik heb helaas niets gehoord.. Geen getjilp, geen feestje, geen muziek. Tja, ik ben dan ook al bijna 50... dan word je wat dover. Zeggen ze. :( 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
hahaaha, ja ja , oost indisch doof :P
| 09:08 |
helemaal leuk deze.
| 00:40 |
Ooh wat leuk en wat lief ...hihi❤️
| 23:05 |
te leuk weer dit!
| 23:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen