Die verdomde afspraak...

Die verdomde afspraak...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

"Door de jaren heen heb ik wel eens klachten gehad. Meestal was het niets, hier deed ik dan ook niets mee. Soms hielden de klachten dusdanig lang aan dat ik er last van had, dan keek ik het nog even aan, maar ging ik als het echt moest eens naar de huisarts. Wel stel ik die bezoeken graag zo lang mogelijk uit. Ik voel mij niet zo op mijn gemak bij de dokter, ik vergeet de klachten waarvoor ik kom en ik ben altijd bang dat ik mij aanstel.

Vooral dat laatste is een probleem, denk ik..."

Lees verder op mijn blog via de link.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
tzou ni mogen al doe ik dat zelf ook te vaak met al serieuze gevolgen nadien te hebben gehad
| 22:26 |
Goed dat je inmiddels bent doorverwezen.
| 19:47 |
Het is wel eens goed om je te laten onderzoeken. Vooral als je weinig naar een dokter ga.
| 01:09 |
Helemaal waar
| 10:00 |
Een heftig verhaal zeg. Ik hoop dat je op een dag erachter komt wat er aan de hand is. Ik wens je sterkte.
| 00:15 |
Dank je! De stress heeft wel iets geholpen, ben ondertussen doorgestuurd☺
| 10:00 |
Mooi zo. Ik hoop dat je goed geholpen wordt.
| 11:02 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen