×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Just imagine


'Just imagine'

Het is de boodschap van mijn pen, waar ik vol ongeloof naar kijk. Al een tijdje pak ik hem dagelijks op, samen met m'n schrift. Ik heb zin om te schrijven, ik heb behoefte om te schrijven en ik heb genoeg onderwerpen en inspiratie om te schrijven. Toch komt er helemaal niets.

Geen woord, geen letter, niet eens een idee.

De momenten dat ik wel iets op papier krijg kloppen de zinnen niet. Losse woorden en flarden van alinea's. Spellingsfouten om van te huilen en meer dan twee onderwerpen per tekst.

Dat is het. Daar blijft het bij.

Het is tijd voor een pauze. Een pauze voor onbepaalde tijd.

Het is tijd voor de stelling:

'Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.'

Liefs, Deborah

Lees mijn blogs op: www.gebrokenvleugelmeisje.nl

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts