×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWorld Poetry Day!

World Poetry Day!


21-03-2017! Het is vandaag World Poetry Day! Er is al een # die trendende is op twitter op dit moment. Ik was het zelf bijna helemaal vergeten.

Voor die gene die aan poetry doen, bedankt voor al jullie gedachtes en verhalen op papier of online. Onze stemmen moeten ook gehoord worden en ik adviseer dan de mensen die zelf toch niet van poetry houden het toch minimaal een keer te proberen. Voor mij is het heel rustgevend en kan er altijd op terugvallen wanneer ik gedachtes kwijt moet die ik niet bij andere kwijt kan.

Hier onder even nog 2 van mijn blog posts met zelfgeschreven poetry!

Schrijf vooral verder!

Fijne World Poetry Day en eerste lente dag! :)

A piece of my mind.

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Gedachtes.

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.