mijn ex

mijn ex


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is niet zolang geleden dat de vader van mijn kind en ik uit elkaar zijn gegaan. We hadden een kind samen, woonde samen, hadden een hond en een kind samen. En nog boven dat We hielden van elkaar. Vulden elkaar goed aan. Kende elkaar Door en Door hadden geen geheimen voor elkaar. We vertrouwde elkaar. Maar soms is het niet wat het lijkt...


Ondanks dat alles zo goed leek was er wel 1 ding wat de meeste problemen met zich meebracht. Dat was het erkennen van ons zoontje. Ik wou wegens omstandigheden  niet doen nog op dat moment maar had er niks op tegen. Het ging een tijd goed. Maar tot het moment dat er een rechtzaak komt. 


Tijdje terug had hij laatste gesprek. Soms merk je al dagen dat er iets mis is maar weet niet wat.... die dag zou het voor mij gaan beantwoorden. Sochtends hadden We al een beetje ruzie maar ik gaf hem nog een kus en zei tot vanavond... alleen hij kwam niet meer terug hij was zo boos. En wou uit elkaar gaan.... Daar zat ik dan in tranen. Betekende dit dan dat het over is? Betekend dit dan dat dit het einde is? Ik heb mijn neef om advies gevraagd... en hij zei dat ik slaappillen moest innemen tot ik mij beter voelde en dan misschien moest denken aan schrijven of bloggen... 


Dagen erna voelde ik mij nogsteeds slecht. Ik probeerde contact te krijgen met mijn ex. Maar hij wou mij niet spreken. Of als We elkaar spraken kregen We ruzie.... niet bepaald ideaal. Maar toch hou ik van hem nogsteeds en wil dat ondanks alles dat het toch goedkomt. Dat We samen zijn....

Op dit moment lijkt het alles behalve dat het goed komt..........Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een breuk,liefdesverdriet kan toch zoveel pijn doen! Dan ga je een beetje dood!
Ik heb al veel liefdesverdriet gehad sinds mijn 20ste. Elke keer gedumpt door mijn vriendje omdat ze er toch nog niet klaar voor waren voor een relatie om dan een poosje later toch een vaste relatie hebben. Maanden kon ik er verdrietig om zijn.
Na mijn plotse scheiding heb ik veeeel verdriet om gehad en ook veel geslapen met hulpmiddel om even niet te hoeven voelen en denken.
Laat je verdriet toe, niet tegen vechten en slaap wanneer jij wilt ook al is dat even in de dag en wat anderen ervan denken,niet aan trekken want kritiek of commentaar krijg je,spreek uit ervaring.
En als erover schrijven helpt,schrijven dan. Heb eelder schriften volgeschreven en dikwijls hetzelfde geschreven but who cares
Sterkte , ik denk aan je
| 22:47 |
Heel lief van je...
Ik ben er nogsteeds heel erg kapot van. En heb ook zoveel vragen en onzekerheid. Maar komt goed uiteindelijk

Hoop dat het met jou ook iets beter gaat...
| 15:15 |
Ik ben al een poosje er door dank je!
Natuurlijk ben je er nog steeds kapot van,dat is heel menselijk!
Het komt zeker goed met jou maar je mag nu verdriet hebben,intens verscheurend verdriet!
Elk mens ervaart zijn of haar verdriet anders en jij beleeft dat intens,laat dat toe!
En als je eens een klapke wilt doen,je mag altijd naar mij sturen
| 18:58 |
Ik beleef het ook heel intens... het is echt als een klap aangekomen. Dat maakt het zo heftig. Maar zolang ik bezig blijf gaat het wel tot het moment van slapen...
| 20:23 |
Herken ik helemaal! Maar tekort aan slaap is nefast want dan wordt je nog gevoeliger en emotioneler en je geraakt uitgeput!
Zie dat je toch op één of ander toch aan een goede slaaprust geraakt!
Ik had het geluk dat mijn huisarts me goed kende en na de heel plotse vertrek van mijn man,me iets gaf om te kunnen inslapen want daar zat mijn probleem,kon niet in slaap vallen want alles bleef malen in mijn hoofd.
| 21:08 |
Ik krijg wel slaapmuts maar is meer doordat ik slaappillen inneem anders ben ik om de zoveel tijd wakker en ben ik echt uitgeput de volgende dag.... Ja soms ondanks slaappillen ben ik wel nogsteeds moe maar Denk dat hou ik nog wel een tijd helaas
| 23:30 |
Dat is ook zo! Je wordt moe van steeds erover na te denken,te tobben,te gissen,terug over nadenken,het waarom enz
Het komt wel goed maar het vraagt tijd,
| 23:49 |
Dat is zo er zal wel een tijd komen dat het minder pijn doet...
| 09:04 |
Laat je verdriet nu toe,is beter dan opkroppen en ook gezonder naar een nieuwe relatie toe ooit
| 09:44 |
Sterkte! Hopelijk komt het nog goed!
| 16:19 |
Zo ja dat is echt wel zwaar en zeker niet te onderschatten
| 14:00 |
Het is echt zo... was iets wat er gebeurde en nogsteeds speelt....
| 21:43 |
Ja is zwaar shit
| 21:51 |
Op dit soort momenten zou ik je graag van een advies willen dienen. Helaas is iedere situatie anders. Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid.
| 13:42 |
Lekker van je afschrijven! Lucht op x
| 13:17 |
sterkte meid, en schrijf gerust van je af als dat helpt
| 13:05 |
Bedankt. Ja klopt lucht ook wel op
| 13:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen