×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Tips: Blaasontsteking.....

Tips: Blaasontsteking.....


Het zal je maar overkomen. Dat je ineens een blaas ontsteking hebt. Je kunt dan altijd naar de dokter gaan en een kuur mee krijgen en dan die moeten afmaken.


Ik spreek uit ervaring. Ik heb al meerdere blaasontsteking gehad. De ene keer erger als de andere keer.  


Soms kan het zijn kleine aanpassingen in eten. Soms een verandering kan maken. Je kan het misschien niet helemaal voorkomen maar wel dat het minder lang en minder pijnlijk is (zo ervaar ik het dan tenminste).


Ik zal paar dingen delen wat bij mij heel goed werkt....


1. Fruit citrusvruchten, pikante kruiden en alcoholische dranken. Kunnen ervoor zorgen dat je blaas gaat iriteren en dat je op die manier alsnog een blaasontsteking kan krijgen...

2. Zuivel producten zoals yoghurt en karnemelk werken geneeskrachtig tegen een blaasontsteking.


3. Peterselie heeft een ontsmettende werking en beschermd de blaas.


4. Het klinkt misschien heel erg raar. Maar ik dronk iook heel erg veel brandnetelthee. Ik vond zelf niet zo lekker maar hoorde van veel mensen dat werkt heel erg goed. En wou het uitproberen. En raad is het werkte.


5. Dingen die je juist moet vermijden  zijn bijvoorbeeld; koekjes, chocolade, frisdrank en andere zoetigheden. Ik zeg niet dat je dat niet helemaal mee moet stoppen maar kan zijn dat het daardoor komt.  Probeer een tijd minder suikers en wie weet komt het daardoor......
Mell Catsoul
Die ga ik zeker onthouden voor mijn cliënten, sommigen hebben vaak last van blaasontsteking.
30-03-2017 16:44
30-03-2017 16:44
Petra Hoogsteen
Veel groene thee drinken helpt ook Had er vroeger veel last van. Nu ik elke dag groene thee drinken heb ik er geen last meer van
05-03-2017 10:04
05-03-2017 10:04
Lichtophethart
Mooi tips. Ik wist er al weer een aantal maar van de Peterselie kende ik nog niet. Ik heb ook vaak gelezen dat Cranberry’s heel erg goed zijn voor en tegen blaasontsteking : De cranberry bevat behalve vitamine C ook zogenoemde proanthocyanidinen. Die zorgen er niet alleen voor dat bacteriën zich niet aan de blaaswand kunnen hechten, maar ook dat aan de blaaswand gehechte bacteriën worden losgeweekt. De bessen zijn hierdoor effectief bij het voorkomen en bestrijden van blaasontsteking.
04-03-2017 23:39
04-03-2017 23:39
notifications_noneadd
13-10-2018 10:53
2 volgers , 4 antwoorden