Boodschap van mijn gids

Boodschap van mijn gids


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren heb ik geschreven over de communicatie met je gidsen. Het is wel even oefenen maar wanneer je het door hebt krijg je de mooiste berichten door. Via juf Diana kreeg ik het volgende bericht van mijn eigen gids Maurice door:

"Dacht jij veel te weten Denise, nou hou je naar vast want er is nog veeeeeel meer wat aandacht mag een wat voor jij volledig nieuw is om te horen. Stel je open voor ons contact en laat je me meenemen naar al die prachtige verhalen die nog niet eerder verteld zijn."

Zo spannend dit. Ik ben enorm benieuwd waar dit me brengen zal.

help

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi, ik zou ook graag contact met mijn gids of gidsen willen. Maar weten dat ze er gewoon zijn doet ook goed!
| 12:01 |
Wat leuk zeg, ik weet nog steeds niet wie mijn gids is.
| 19:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen