×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Boodschap van mijn gids

Boodschap van mijn gids


Gisteren heb ik geschreven over de communicatie met je gidsen. Het is wel even oefenen maar wanneer je het door hebt krijg je de mooiste berichten door. Via juf Diana kreeg ik het volgende bericht van mijn eigen gids Maurice door:

"Dacht jij veel te weten Denise, nou hou je naar vast want er is nog veeeeeel meer wat aandacht mag een wat voor jij volledig nieuw is om te horen. Stel je open voor ons contact en laat je me meenemen naar al die prachtige verhalen die nog niet eerder verteld zijn."

Zo spannend dit. Ik ben enorm benieuwd waar dit me brengen zal.

help

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Sonja
Mooi, ik zou ook graag contact met mijn gids of gidsen willen. Maar weten dat ze er gewoon zijn doet ook goed!
19-01-2018 12:01
19-01-2018 12:01 • Reageer
Mieke Van Liefde
Wat leuk zeg, ik weet nog steeds niet wie mijn gids is.
16-01-2018 19:55
16-01-2018 19:55 • Reageer