Blog negen: Doodsbedreigingen, laten we eens lief zijn

Blog negen: Doodsbedreigingen, laten we eens lief zijn


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

        Wat lees ik net op Facebook:

"Heerlijk nieuws dit hoop dat er tenminste een dode is gevallen in die auto
Wat zie ik daar, een foto van een tram en een geramde politieauto.

Dan gaat er iets borrelen bij mij. Dan breek je toch eigenlijk wel mijn grenzen. Zo grenzeloos als ik ben. Maar om zo respectloos om te gaan met de mensen die je beschermen. Belachelijk. Kan er best wel kwaad om worden ook. Ik kon me dan ook niet inhouden om er op in te gaan. En dit als een ziekelijke actie te bestempelen. Toen kreeg ik mijn reactie, en dacht ja ok, ik heb idd echt met een debiel te maken. Ik moest mijn konthaar maar even gaan epileren, daar zou ik van opknappen :o  en ik werd voor aandachtstrekker uitgemaakt. Hmmm, iemand die dat soort kreten maakt, vraagt toch om aandacht of zie ik dat verkeerd?

Ineens gaan er zich allerlei mensen mee bemoeien, mijn vrienden vinden ook dat het niet kan, zijn vrienden vinden dat het wel kan, waar leven wij ergens. Is er een gedeelte in het land dat onze hulpverleners zo waardeloos zijn, dat ik dat niet kan inzien?

Ik ben zelf ondertussen al 3 woning inbraken en 2 auto inbraken en autovernieling verder. Ik ben blij dat politie kwam om te helpen. Tuurlijk ben ik minder blij als ik een ticket rijd, maar dat is dan mijn eigen schuld, dat is niet de schuld van de hulpverleners.  Ook heb ik een keer gebruik moeten maken van de ambulance en het ziekenhuis. Bedankt voor de hulp

Waarom niet nu voor eens en voor altijd: zullen we lief zijn voor onze hulpverleners, en daarnaast misschien ook nog voor het openbaar vervoer personeel, daar zie je ook af en toe dingen voorbij komen, dat je denkt, waarom?

Waarom niet nu voor eens en voor altijd lief voor elkaar te zijn. We leven met zijn allen op deze aarde. We moeten het met zijn allen doen. Heb jij nu niet liever ook een lieve groet dan een bedreiging?  Laten we gewoon eens lief zijn voor elkaar...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben het helemaal met je eens!
| 22:05 |
Gelukkig :)
| 23:29 |
:-)
| 23:35 |
Wat een sukkel! (Sorry voor mijn taalgebruik)
| 09:03 |
Ik vind dat je hem nog netjes verwoord ;)
| 09:43 |
helemaal met je eens!!
| 20:02 |
Top, Dank je wel :)
| 20:04 |
Sommige mensen zijn niet gewoon gek, maar misdadig gek.
En met je conclusie heb je uiteraard helemaal gelijk!
| 19:39 |
Ja inderdaad, daar heb je helemaal gelijk in.
Dank je wel
| 20:03 |
Jij ook :-)
| 20:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen