×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog vijf: Twijfel Twijfel Twijfel

Blog vijf: Twijfel Twijfel Twijfel


Al een paar weken twijfel ik heel erg, en ik weet niet welke keuze ik moet maken. Het gaat om de aanschaf van een prachtige puzzel. Ik ben gek van Disney, en ben gek op puzzelen, nu is er een pronkstuk gemaakt, en hij is zo verschrikkelijk gaaf en ook groot, hij is bijna 7 meter lang bij bijna 2 meter hoog, maar hij is dan ook aardig aan de prijs. Het goedkoopst heb ik hem nu gevonden voor 395 euro. Ja, zul je denken wat een gek. Ik weet van mezelf, dat als ik nog gewerkt had, dat ik hem zo aangeschaft had, maar goed, die luxe positie bezit ik niet meer, dus is het nu ineens best wel een klap met geld. Eigenlijk vind ik hem wel zo gaaf, dat ik hem gewoon wil hebben, maar dan komt het 2e probleem, mijn woning staat te koop en ik wil niet halverwege, of zelfs met een kwart al de boel moeten afbreken omdat het dan eindelijk toch verkocht word.... Ik heb er ook een doel gaan gevonden, want het is de bedoeling dat ie op de muur komt te hangen van mijn creatieve ruimte... Wachten tot het huis verkocht is, en ik weer meer vrije adem heb, weet ik niet, red ik dat, mijn huis staat al 4 jaar te koop, hoelang kan ik nog wachten, in de hoop dat ie nog niet is uitverkocht, en toch nog twijfelen of ik het wel of niet moet doen....
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties