De Holland-Bali Tanka

De Holland-Bali Tanka
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook daar zul je soms rotweer hebben denk ik
| 18:12 |
Nee, rotweer maak ik op Bali gelukkig nooit mee. Maar echte Nederlandera zijn gewoon om altijd te klagen over het weer. Als de zon schijnt is het te warm, als het regent is het te nat, als het winter is, is het te koud..... een echt klaagvolkje. Wat dat betreft ben ik gelukkig geen echte Nederlander. Als de zon hier schijnt heb ik het nooit te warm (ik ga er zelfs in hardlopen) en tropische regenbuien vind ik heerlijk (ook om in te hardlopen). Twee seizoenen dus, een droog seizoen en een regenseizoen, die allebei een heerlijke eigen charme hebben. Alleen de toeristen hoor je hier klagen over het weer, gelijk ze in Nederland gewend zijn
| 18:38 |
Ja nederlanders het is nooit goed
| 18:41 |
haahahaha heftig dit hoor
gelukkig schijnt vandaag de zon hier ook, maar ja zo te zien... heerlijk..jij geniet
| 12:17 |
Oeps..... de tanka tekst stond er niet in tussen de foto's. Bij deze toegevoegd :)
| 12:34 |
oeps, t sprak al van zich natuurlijk en wij maar denken ...voor n paar honderd euro kunnen we ook die kant op , wat een droom zeg
| 12:36 |
Ja, en het leven is hier ook nog eens ongeveer een factor 5 goedkoper dan in Nederland. Met uitzondering dan van alcoholische drank.
| 12:45 |
wie weet ooit dus .. heerlijk voor jullie natuurlijk.
Maar ja zonder uitkering hier geen cent om daar ook maar even een tijd te gaan genieten
| 13:59 |
Uitkering....... wie weet hoe goed je schilderijen hier verkopen. Bij mij in de buurt woont Theo Zantman, een kunstschilder die vroeger met Penney de Jager was getrouwd, en die verkoopt momenteel z'n schilderijen voor gemiddeld 1000 Euro per stuk. Staar je niet blind op een bankrekening waar voldoende geld op moet staan om elders te kunnen leven. Wat Theo met z'n schilderijen heeft, heb ik met mijn websites :)
| 14:05 |
Alles wat ik nu zou verkopen, gaat naar de uitkering..hier bij ons is al een paar jaar amper verkoop in kunst. over 3 jaar krijg ik aow.. dan ligt t anders.
Vroeger had ik de kwast nog niet op tdoek en was t bij voorhand al verkocht.
Niet dat t erg is dat ik t inlever..hand ophouden is ook fijn als t nodig is...laatste jaren doordat k ziek werd, was t ook niks..alles zo zn eigen tijd. Hopelijk snel verandering en k denk als er een kans ooit komt- t vliegtuig in. Theo even bekeken, echte Bali kunst, gaaf zeg
en hoe zie ik jouw sites? bedankt, zal mij niet blind staren nee
| 16:34 |
www.theozantman.com heb ik ooit voor hem ontworpen, alweer 10 jaar geleden. Hij was vroeger mijn buurman hier op Bali. Wel inmiddels een gedateerde site. Tegenwoordig gaat alles via responsive design, zoals mijn eigen website, www.wonderfulbali.com
| 16:49 |
wat gaaf zeg..de rijstvelden van Theo zijn trouwens leuk..hij is van mijn geboortejaar.. dat hij er zo goed verkoopt...mooi is dat. en de andere site van jou..even in een mail opgeslagen en ga k straks met veel plezier van genieten, ziet er zo al goed uit.geweldig leuk dit
bedankt en k laat je straks weten
| 16:59 |
Dank je wel!
| 17:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen