GEZONDHEID STARTPAGINA

GEZONDHEID STARTPAGINA
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En ook te gek dat je onderaan zo linkt. Ik krijg de neiging om het ook zo te doen. Zou je daar bezwaar tegen hebben?
Ik heb namelijk wel een overzicht van al mijn overzichten. En op mijn website (buiten Yoors) link ik steeds naar een pagina waar meer over een bepaald onderwerp staat.
| 12:11 |
Dit is in feite standaard navigatie stuktuur voor websites. Wel wat bewerkelijk omdat de navigatiestruktuur op elke pagina gekopieerd moet worden; zou je hierin later iets willen aanpassen dan moet je dat op elke pagina doen. Dus van te voren goed afwegen hoe de navigatiestuktuur samengesteld dient te zijn. Uiteraard geen probleem mee als je dit systeem ook toepast. Ik heb er helaas geen patent op ;)
| 12:39 |
Ik hou dingen zo goed mogelijk up-to-date dus vind het geen enkel probleem!
Dank voor de sportiviteit!
| 13:18 |
Mooi overzichtelijk gemaakt ;-)
| 07:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen