Het is tijd.

Het is tijd.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een onverklaarbaar gevoel vertelt me dat er elk moment iets kan gebeuren maar ik kan er geen vinger op leggen wat dat dan wel zou kunnen zijn. Het enige dat ik me meen te herinneren is dat het met de tijd te maken heeft. Ik kijk naar de klok. Het is exact acht uur en precies op dit moment hoor ik het belsignaal van mijn telefoon. Ik neem op.

“Hallo? ……..Hallo?”

Een doodse stilte is alles wat ik hoor. Ik verbreek de verbinding en probeer me te herinneren wat ik aan het doen was voor het belsignaal van mijn telefoon klonk. Ik peins me suf maar ik kan er niet opkomen.

Na een ondefinieerbare lengte van tijd wordt de stilte plotseling verbroken door een hels gerinkel. Mijn arm maait naar rechts. Het gerinkel stopt abrupt en maakt plaats voor gekletter. Ik rol opzij en zie de wekker over de plavuizen stuiteren. De grote wijzer van de klok die aan de muur tegenover mijn bed hangt, verspringt en wijst nu exact acht uur aan. Tegelijkertijd hoor ik het belsignaal van mijn telefoon. Ik neem op.

“Hallo? ……..Hallo?”

Een doodse stilte is alles wat ik hoor. Ik verbreek de verbinding en een vaag gevoel bekruipt me dat ik deze situatie al eerder heb meegemaakt. De stilte duurt voort en voelt onwerkelijk aan. Heb ik gedroomd?

Na ondefinieerbare lengte van tijd scheurt een aanhoudend, rinkelend geluid de stilte uiteen. Ik schrik overeind en open mijn ogen. Ik geef de wekker een klap, het gerinkel stopt en de stilte daalt weer neer. De grote wijzer van de klok aan de muur tegenover mijn bed verspringt en tegelijkertijd klinkt het belsignaal van mijn telefoon. Het is precies acht uur. Ik neem op.

“Hallo? ……..Hallo?”

“Wekservice. Dit is uw wake-up call”.

Met een klik wordt de verbinding verbroken.

*

© Dewaputra

 
 
signup

Word lid en beloon de gewekte en jezelf!

 
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is een mysterieuze wekservice :-).
| 23:41 |
Herkenning van de nacht daarvoor
| 14:49 |
whaha Leuk en mysterieus. Knap staaltje werk !
| 10:26 |
Geweldig gedaan, dit is een knap staaltje werk!!
| 02:32 |
Echt goed gevonden
| 19:31 |
Heel leuk gedaan! Groundhog day it is... heel grappig, en ondanks de herhaling bleef het me vasthouden.
| 18:51 |
Die wekservice had ik niet verwacht haha! Goeie 
| 18:02 |
Haha hij is leuk
| 17:25 |
Die irritante wekkers ook....
| 17:16 |
Mooi verhaal, een rimpel in de tijd.
| 16:51 |
Wat spannend, mooie ontknoping.
| 15:17 |
Geweldig en mysterieus, mooie vondst 'ondefinieerbare lengte van tijd' :-) 
| 11:27 |
Ik had ook een idee van een soort groundhog-day. Deze is leuk.
| 11:10 |
vast een week aan de logeer elders ;)
| 11:00 |
Een ondefinieerbare wekservice hou jij erop na. Boeiend en een tikje sinister. Geweldige invulling
| 10:32 |
Leuke bijdrage en handig die wake-up call haha
| 10:02 |
Whahaha. Handig zo'n wekservice. 
| 10:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen