Het laatste stukje dan maar te voet


Het vorige deel:

Hier begon het verhaal:

 

De taxi trekt op en duikt het verkeer in. Vanaf de achterbank zie ik Londen aan mijn oog voorbij trekken, een deel ervan althans. Na een klein kwartiertje draait de taxi Piccadilly Circus op. Dat vind ik toch wel een van de meest kleurrijke plekken van London, met al die neon reclames op de hoeken van de gebouwen. En het is er altijd druk, zeker als het piekuur is.

De taxi laat een dubbeldekker voorgaan en draait linksaf Regent Street in. Dan draaien we Bruton Street in. Even verderop ligt Bruton Place, het straatje waaraan The Guinea gevestigd is. Dat straatje blijkt echter wegens werkzaamheden voor verkeer afgesloten, het verkeer wordt omgeleid. 

Ik vind het eigenlijk wel fijn zo en zeg dat ik het laatste stukje ga lopen. Ik betaal mijn chauffeur en duik dan te voet Bruton Place in.


© Dewaputra | afbeeldingen:  google street view - standard.co.uk 

Lees verder:

 

Bovenstaand deel van dit vervolgverhaal  past in de 140 woorden uitdaging van december van FrutselenindeMarge. Hierbij dient een verhaal van precies 140 woorden te worden geschreven waarin het woord 'piekfijn' in voorkomt, maar dit mag ook in delen in andere woorden verwerkt zijn.