Re: Een kaarsje voor Marie-José en haar "Generaal"


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook op Bali worden kaarsjes aangestoken. Sterkte!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heel mooi gebaar van jou!
| 02:47 |
Ohh wat ontzettend LIEF . Ik zie het nu pas lieverd. In die tijd had ik een wat 'beperkte' blik op de (digitale) wereld. Ik wil je enorm bedanken voor jouw support en betrokkenheid gedurende deze hectische (s)t(r)ijd voor mijn Generaal.   Intussen kan ik niet zoveel 'volgen' want alle verhalen die nu gaan zijn over zoveel hoofdstukken verdeeld dat ik niet bijgelezen kom tot nu. Ik waardeer het enorm lieverd !  Alle licht en steun hebben zeker bijgedragen tot  en ik voelde me ook gedragen door het licht
| 15:43 |
Wat een mooi en lief gebaar van je!
| 08:18 |
Lief! Wat mooi dat er zo oprecht door menigeen wordt meegeleefd. Love that.
| 18:23 |
Wat een mooi gebaar
| 14:00 |
Ze zijn de hele dag in mijn gedachten. Hoop zo dat het goedkomt! 
| 10:46 |
Hier brandt het kaarsje in mijn hart!
| 09:56 |
Ik heb er ook een staan.
| 09:49 |
We denken aan ze!
| 09:44 |
Mooi en lief gebaar 
| 09:37 |
Super lief van je ❤️
| 09:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen