Twee brillen

Twee brillen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

TWEE BRILLEN

 

Ik heb twee brillen.
Eentje haalt wat ver weg is
gevaarlijk dichtbij.

Nummer twee versterkt
wat werkelijk dichtbij is;
mijn lievelingsbril.…

© DewaputraBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig geen roze bril! Daar zie je niks door..ook geen roze
| 12:02 |
Nee inderdaad geen roze bril. Die toont de werkelijkheid een kwart slag gedraaid dan ze werkelijk is. Als ik er (terwijl ik dit schrijf) over nadenk, is die ver weg bril eigenlijk een roze bril, maar dan met een negatieve connotatie in plaats van een positieve. Bedankt voor je bijdrage!
| 13:13 |
Graag gedaan. ik lees je artikelen heel erg graag..They matters!
| 13:25 |
Dank je wel voor het compliment, fijn om te lezen dat mijn artikelen je bevallen!
| 14:08 |
:-)
| 00:30 |
Ha, een leuke gedichtje met wat filosofie tussen de regels :-)
| 17:07 |
Dank je. Filosofie die niet rijmt maar wel dicht :)
| 21:44 |
haha, ja goed gezien :-)
| 11:13 |
:)
| 11:27 |
Hahaha, al eens aan varifocaal gedacht. Scheelt heel veel brilletje op, brilletje af.
| 13:19 |
Het was uiteraard een metaforisch gedicht. De meeste mensen maken zich druk om wat zich elders op de wereld afspeelt en maken zich daar zorgen over (hebben de verweg-bril op hun neus) terwijl hun directe ervaringen in hun eigen omgeving veel belangrijker zijn (de dichtbij bril).
| 14:47 |
Hmm ik begreep het, ik reflecteerde alleen mijn eigen brillen gedoe, want een gedoe is het. Ik heb heel lang geen nieuws gevolgd..... geen idee waarom ik er weer mee begonnen ben. Ik vind het hier en nu toch altijd het meest de moeite waar.
| 14:59 |
Inderdaad. Ik heb ook twee echte brillen, eentje voor veraf en eentje om te lezen. Maar dat komt omdat ik slechte ogen heb :)
| 15:02 |
De mijne zijn niet zo heel slecht voor veraf ik zit nog onder de 1, ik heb hem echt nodig om te lezen. e.d. maar ik werd zo moe van brilletje op en brilletje af dat ik toch maar varifocale heb genomen. Zodat ik mijn blik ongemerkt kan verleggen en me er nog achter kan verschuilen ook als ik daar behoefte aan heb.
| 15:10 |
Ja, veraf valt bij mij ook mee. Ik heb deze meestal op als ik films aan het kijken ben (voor de ondertiteling). Als ik naar buiten ga, heb ik hem niet nodig. Het is idd hoofdzakelijk voor het lezen.
| 15:13 |
d
| 15:00 |
Voor bestaan op armlengte heb ik een bril...
Voor bestaan in de verte kan ik zonder....
Voor mijn innerlijk bestaan kunnen mijn ogen rusten.
| 23:16 |
Mooi gezegd!
| 04:40 |
Om over na te denken
| 16:28 |
De keuze van de juiste bril bepaalt het juiste inzicht.
| 16:43 |
Inderdaad: wat werkelijk dichtbij is, is van groter belang.
| 16:21 |
Zo is het. De kunst is om dat in te zien ;)
| 16:42 |
Ja ik heb vario focus
| 15:08 |
Dank voor je reactie.
| 15:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen