×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
AnimalWise Coaching - wat is dat?

AnimalWise Coaching - wat is dat?


Soms heb je zo’n moment dat alles ineens klopt, alles komt samen, alles waar je mee bezig bent, hoe willekeurig en divers het ook lijkt, leidt ineens naar één weg! En met die weg is AnimalWise Coaching geboren!


Ineens wist ik het, ik wil al mijn kennis en kunde die ik tot nu toe heb opgedaan combineren, met één doel: vrouwen (v/m) helpen die, net als ik nog niet zo heel lang geleden, vast zijn komen te zitten in het leven en vastgelopen lijken te zijn in onze huidige maatschappij.

En dan een specifieke groep vrouwen. Namelijk vrouwen, het liefst met huisdieren, maar in ieder geval vrouwen die zich spiritueel verbonden voelen met dieren. Die geen moeite hebben met het idee dat dieren hele wijze leermeesters voor ons kunnen zijn. Dat zeker onze eigen dieren, als ze tegen je zouden kunnen praten, een perfecte coach zouden zijn om je te helpen uit jouw negatieve spiraal te komen en je dromen te verwezenlijken. En ja, dat geldt ook als je een reptiel als huisdier hebt!

En tegen je praten, dat kunnen ze via mij, aangezien ik dierentolk ben. Daarnaast laat ik het coachen natuurlijk niet alleen aan je dier over. Zelf heb ik meer dan genoeg kennis en vaardigheden in huis om je ook van dienst te kunnen zijn als coach. Om je te helpen het beste uit jezelf te halen, te ontdekken wat voor uniek en gaaf persoon jij bent en om je te leren hoe je je leven zo kan aanpassen dat je alles wat je wil, zo naar je toe kan trekken. En het allermooiste is, dat je dier daar zelf ook gelukkiger van wordt!

Voel je je daardoor aangesproken en denk je nu ‘dit is misschien wel iets voor mij?’, stuur dan een mail naar animalwisecoaching@gmail.com om een afspraak te maken voor een (gratis) intake gesprek, waarbij we kennis kunnen maken met elkaar en kijken of er een klik is en we met elkaar een coachingstraject aan willen gaan! Dat kan via Skype, en mocht je in de regio Twente wonen, kunnen we ook bij jou thuis afspreken.

Tijdens het intake gesprek bepalen we niet alleen óf het coachingstraject wat voor jou is, maar zal ik je ook alle opties die tot je beschikking staan toelichten.

Waar we in ieder geval mee gaan werken is met jouw dieren, via mij als dierentolk (als je geen dieren hebt, stellen mijn dieren zich eventueel beschikbaar). Uit mijn ervaring met dierentolken blijkt dat dieren ontzettend graag jou willen helpen met je ontwikkeling en daar ook nog eens heel erg goed in zijn. In mijn beleving niet zo heel gek. Ze hebben er tenslotte voor gekozen om huisdier te worden en het feit dat ze bij jou terecht zijn gekomen is niet voor niks. Tijdens het dierentolken vorm ik een perfect paar met je dier, en voel ik precies aan waar je op vast loopt en hoe je daar het beste uit kunt komen.

En daar kan jij dan zelf mee aan het werk, je houdt gewoon de eigen verantwoordelijkheid over je leven en de stappen die je daarin op welk moment wil zetten.

Tegenwoordig hoor je veel mensen het hebben over het feit dat ‘hun dier ze spiegelt’ of dat ze zelfs klachten overnemen van hun mens. Het idee dat dieren jouw problemen spiegelen of overnemen kan ik persoonlijk niet zo veel mee. Dat doet in mijn ogen tekort aan het bewustzijn en de identiteit van een dier. Waar ik me wel in kan vinden is dat er vaak dezelfde thema’s spelen en er tussen jou en je dier vaak sprake is van heel veel synchroniciteit.

En synchroniciteit, dat is iets waar we tijdens ons coachingstraject naar op zoek gaan. Synchroniciteit zie ik als een teken dat het universum je gehoord heeft en je terug begint te geven wat je vraagt.Want dat is een ander aspect waar we mee aan het werk gaat. Jou leren inzien en ervaren dat het in jouw bereik ligt om je leven naar wens te manifesteren! Daarvoor maak ik gebruik van de Set Yourself Free methode, ontwikkeld door Leonie te Riet.

Daar zal ik natuurlijk mijn eigen draai aangeven en indien nodig en gewenst je bij dat proces ondersteunen met Bach Bloesem remedies, die je helpen je gemoedstoestand van negatief naar positief om te buigen. En waar je je op richt wordt groter, dus hoe positiever je in het leven kunt staan, hoe meer het leven je zal teruggeven!

Daarnaast ben ik TTouch for You® Coach, en kan ik je leren deze prachtige aanrakingsmethode toe te passen bij jezelf. Met TTouch for You® maak je gebruik van hele lichte, zachte en vooral heel bewuste aanrakingen, waardoor je gevoel van welzijn vergroot wordt en stress, angst en pijn verminderen.

Kriebelt er nu iets bij je? Werd je getriggerd door wat je gelezen hebt? Dan daag ik je uit om het avontuur met mij en je dier(en) aan te gaan! Het avontuur naar een mooier, rijker en gelukkiger leven, helemaal naar jouw wens! Maak snel een afspraak voor een intake gesprek, dat kost je niks anders dan maximaal een uur van je tijd en je kunt daarna meteen aan de slag!

Als we n.a.v. het intake gesprek besluiten het coachingstraject in te gaan, kost dat je 100 euro per uitgebreide coachingssessie. Daarbij zit ingegrepen een uitgebreid gesprek met jou en je dier, de opdrachten die je van me krijgt om jezelf in je kracht te zetten en je leven naar wens te kunnen manifesteren en als je vragen hebt, mag je die altijd stellen via e-mail en dan zal ik daarop antwoorden. We plannen minimaal 3 coachingssessies in en besluiten bij sessie nummer drie of het nodig is om nog een coachingssessie te houden of dat je het nu zelf kunt.

LET OP!! Als openingsactie geldt dat als je me uiterlijk op 26 april 2017 een mail stuurt (26 april is het nieuwe maan, een mooi moment om aan je nieuwe prachtige leven te gaan werken;) je 50% korting krijgt! Je bespaart daarmee dus €150,-!! Dus mail me snel via animalwisecoaching@gmail.com!

Natuurlijk kun je dan later altijd weer een losse coachingssessie met me afspreken!

Nog wat meer informatie over wie ik ben: Mijn naam is Ellen Lichteveld. Als kind was ik al heel gevoelig voor alles om me heen, had ik een enorme liefde voor dieren en als ik nu terug kijk, wist ik eigenlijk wel heel goed wat ik wilde. Toch ben ik uiteindelijk een heel ander leven gaan opzetten voor mezelf. Na de middelbare school besloot ik Chemische Technologie te gaan studeren aan de Universiteit Twente. Waarom?

Ach, ik was goed in beta vakken, mijn vader heeft het ook gestudeerd en het is best stoer om als meisje een technische studie te gaan doen... Niet de beste redenen bleek en uiteindelijk had ik een baan en werd ik dood ongelukkig met het idee dat ik dát werk tot mijn 65ste moest doen.

In 2004 dacht ik los te breken uit mijn oude leven (ik noem dat nu ook mijn vorige leven;) en ben ik de studie Natuurgeneeskunde voor Dieren gaan volgen in Meppel. Heerlijk! Mijn hart volgen, met dieren werken, helemaal fijn! Of toch niet? Want je moet natuurlijk wel geld verdienen en daardoor ben ik terecht gekomen in ‘het callcenter wereldje’. Niet ideaal voor een hoogsensitief iemand.

Nou ja, aan de ene kant wel, ik was heel erg goed in mijn werk. Maar de andere kant: de drukte op de belvloer, steeds hogere werkdruk, steeds sneller en vaker telefoontjes binnen krijgen, niet zelf kunnen bepalen wanneer je werkt, hoe veel je werkt en wanneer je pauze neemt. Dat bleek echt funest voor me te zijn.

Chronische vermoeidheidsklachten, die bleven ondanks het aanvullen van tekorten en de ene burnout na de ander waren het gevolg. Ook niet echt goed om je praktijk lopende te krijgen. Ongeveer anderhalf jaar geleden was het moment dat ik echt bewust besloot er uit te stappen en voor mezelf te kiezen. ‘Ik ga nooit meer werken voor een baas!’, had ik mezelf heilig voorgenomen. En na nog één keer toch een tijdelijk baantje aangenomen te hebben (wat ik niet lang vol heb gehouden) me daar nu ook aan gehouden.

Met als gevolg dat ik mezelf terug gevonden heb. Ik heb een heerlijk leven nu. Ik kan opstaan wanneer ik wil, naar bed gaan wanneer ik wil, hoef geen wekker te zetten, alleen bij hoge uitzondering, afspreken met klanten als het mij uitkomt en volop bezig zijn met mijn passie!

In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat de beste manier om dieren te helpen, is om mensen te helpen dieren beter te begrijpen. Daarom geef ik ook met veel plezier workshops TTouch voor honden of katten en een online cursus Bach Bloesem voor Dieren!

Met AnimalWise Coaching neem ik nu de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen laten zien hoe magisch het leven kan zijn als je in flow leeft met je dieren en het universum! Dus heel graag tot snel!