×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Power to the People!

Power to the People!


Als mens is het super belangrijk om goed in je kracht te kunnen staan en te blijven! Door in je kracht te staan, weet je beter wat je wil. En ook echt wat JIJ wilt, wat jouw hart je ingeeft. 

Maak daarom eens een lijstje aan met dingen die jou helpen om in je kracht te gaan staan of te blijven! Door dat te doen, maak je het jezelf heel makkelijk als je het een keer nodig hebt. Iedereen heeft wel eens een off day of off moment. Hoe makkelijk is het dan om je lijstje er bij te pakken en af te lopen wat je op dat moment kunt doen!

Het beste is om een lijstje te maken dat heel uitlopend is. Want ik snap helemaal dat één van de dingen op je lijst bijvoorbeeld 'op blote voeten op het strand' lopen is, zoals in het plaatje hiernaast.


Maar zelfs bij mijn ouders in Zeeuws Vlaanderen is het nog een half uur rijden naar het strand, laat staan hier in Twente. Dus zeker een goede voor op je lijstje, maar niet iets wat je a la minute snel kunt oppakken!


Bij mij op mijn lijstje staan veel dingen, bijvoorbeeld leuke YouTube filmpjes kijken, even een momentje stilte opzoeken (desnoods op de wc) en daar bijvoorbeeld een paar TTouch Heart Hugs doen! Als je op de link klikt, kom je bij het demo filmpje daar over dat ik op Facebook heb gezet!

Even een goed boek lezen, met de hond wandelen, even heel bewust met mijn aandacht met mijn dieren zijn is ook een hele goede.

En last, but definitely not least op mijn lijstje is simpelweg een Powerstrip™ op mijn rug plakken. 

Powerstrips, voor wie ze nog niet kent, zijn pleisters die je eigenlijk overal op je lichaam kunt plakken naar behoefte.

Deze helpen mij als geen ander om mezelf weer in mijn kracht te zetten, aangezien ze quantum mechanisch zijn opgeladen tot wel 65000 trillingen per seconde!

Hoe dat precies in zijn werk gaat, gaat te ver voor deze blog. Als je daar meer over wil weten, vraag het me! Maar voor mij willen die 65000 trillingen zeggen dat ik in mijn kracht wordt gezet. Ik voel me meteen steviger en met beide voeten op de grond!

Ook helpt het mij heel goed te voelen, of datgene wat ik doe me dichter naar mijn hart laat wandelen, of er verder van af. Om een voorbeeld te noemen, toen ik nog werkte voor een baas, hielpen de Powerstrips dan wel even om me te helpen met mijn concentratie, maar achteraf was ik echt bekaf en werd mijn vermoeidheid erger. 

Nou kan je dan denken, leuk bedacht die Powerstrips, maar voor mij doen ze niks, laat maar. Maar ik voelde donders goed aan dat de Powerstrips mij wel degelijk hielpen. Ze lieten me extra duidelijk voelen wat wél goed voor me was en wat ik beter kon laten. 

Ze gaven niet alleen mijn lichaam een Powerboost, maar ook mijn intuïtie én de reactie van mijn lichaam als ik daar niet naar luisterde. De tegenzin om naar mijn werk te gaan werd alleen maar groter en de terugslag die het had op mijn lichaam ook. Oftewel, als je niet luisteren wil, moet je maar voelen, zij mijn lichaam. En juist doordat ik ook haarfijn voelde dat de Powerstrips mij hielpen terug te keren naar mijn essentie en de weg naar mijn hart als het ware lieten oplichten, bleef ik ze gebruiken. En uiteindelijk gaven ze mij de kracht om voor mezelf te kiezen en afscheid te nemen van mijn leven als werknemer. Een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad! Oftewel 'Power to the People' is echt wel iets dat de Powerstrips voor elkaar krijgen.  

Lang leve dr. Kim Minsu, de Koreaanse arts die na 5 jaar lang onderzoek en studie de Powerstrips heeft ontwikkeld zoals ze nu zijn! En lang leve Ron Williams, founder en CEO van ForeverGreen/FGXpress, dat hij door zijn kennismaking met de Powerstrips het briljante idee kreeg voor het envelopmodel van FGXpress, waardoor de Powerstrips in de hele wereld te verkrijgen zijn!! 

Praktische info over de Powerstrips™

De Powerstrip heeft een buitenlaagje van Germanium, wat een soort van prisma werking heeft, maar dan voor warmte in plaats van voor licht.

Door dit laagje Germanium wordt de doorbloeding lokaal verbeterd en daar waar je het nodig hebt zullen daardoor je spieren makkelijker kunnen ontspannen en ontgiften.

De binnenlaag bevat Rode Koreaanse Ginseng, dat zorgt voor meer energie en simpel gezegd brengt Ginseng je lichaamsprocessen terug in balans als dat nodig is. 

De Marine Fytoplankton is een zogenaamd whole food. Dat wil zeggen dat alles er in zit wat je lichaam op celniveau nodig heeft. Dus naast dat de Powerstrip je weer helpt in je kracht te staan, zorgt het ook nog eens voor voeding én ontgifting tegelijk. En dat, zeker natuurgeneeskundig gezien, is de belangrijkste basis voor alle genezingsprocessen: afvalstoffen verwijderen en goede voeding aanvoeren! Het zelfgenezend vermogen van het lichaam doet de rest wel! Wil je meer weten over de Powerstrips? Laat het me weten en ik help je graag!


En even terug naar de topic van deze blog: breng de 'Power' naar jezelf, door elke dag een paar keer die dingen te doen, waar jij blij van wordt, waardoor jij in je kracht komt te staan!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties