×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Verbeter de wereld, begin bij jezelf!


Verbeter de wereld, begin bij jezelf...

Wat roepen die woorden bij jou op?

Knik je somber en bedenk je vooral wat je nu nog allemaal verkeerd doet en hoe het beter zou moeten?

Of zucht je bij jezelf en bedenk je hoe somber de wereld er aan toe is?

Met beide opties doe je in mijn ogen jezelf én de wereld tekort. Hoe zie ik het dan, vraag je je misschien af?

Ik... ik zie deze woorden als een uitnodiging, een kans. Een kans om je leven nog eens onder de loep te nemen en te bedenken hoe jij jouw leven (nog) mooier kunt maken. Een uitnodiging om lief voor jezelf te zijn en het beste uit je leven te halen wat er uit te halen valt! Gaan met die banaan, lekker knallen en doen waar JIJ blij van wordt.

Want, als je lief bent voor jezelf, jezelf omarmt en accepteert als de mooie mens die JIJ bent en te doen wat goed is voor JOU, maak je JOUW WERELD een prachtige wereld om in te leven. Je laat als het ware je eigen persoonlijke zon stralen, en waar jouw zonlicht schijnt, wordt de wereld een stukje lichter, fijner en mooier!

Ik geloof dat als mensen de weg terug vinden naar hun hart, en vanuit hun hart gaan leven, de wereld een betere plaats wordt om in te leven.

Ikzelf heb dat principe omarmt en ben er had mee aan de slag gegaan de laatste jaren. Inmiddels kan ik vol trots zeggen dat mijn zon mag schijnen en dat mijn wereld weer een wereld is waar liefde, geluk, blijdschap en vrede de belangrijkste plaats innemen.

Dus pak de kansen die het leven je biedt en laat ook JOUW zon weer stralen!

En als ik je daarbij kan helpen, mag je best ook even van mijn zonlicht genieten, waardoor de schaduwplekken in jouw leven er even extra duidelijk uitspringen, zodat je daar even flink met de bezem doorheen kan!

Wil jij graag je leven weer in eigen hand nemen en wil je graag daarbij dat extra beetje 'zonlicht' van mij om je daarbij te ondersteunen? En natuurlijk de liefde en wijsheid van je dier om me daar bij te helpen?

Mail naar animalwisecoaching@gmail.com en laten we samen geheel vrijblijvend kijken hoe jij JOUW wereld kan verbeteren tot een prachtige, liefdevolle plek waar volop de zon schijnt!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts