×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Schrijven in het Nederlands

Schrijven in het Nederlands


Hallo allemaal, bloggen is echt iets voor mij omdat schrijven mijn passie is. Ik kan over alles schrijven. Ik schrijf meestal in het Engels omdat het mijn moedertaal is. Maar schrijven in het Nederlands is iets wat ik heel graag uit wil proberen omdat ik hier woon.


Ik schrijf meestal fictie verhalen. Geef me een onderwerp en ik kan er meteen aan beginnen. Ik vind dat zo interessant; Hoe je een hele wereld kunt bouwen gebaseerd op je ideeën en creativiteit. Je maakt alle beslissingen en bepaalt alles wat er in die wereld gebeurt. Als schrijver of schrijfster, speel jij de rol van God. Het geeft je vrijheid om een aparte karakter in te leven. Het geeft je een veilige plek waar je je gevoelens uit kan schrijven en jezelf uitdrukken, vooral als je je voelt alsof je niemand hebt, of als er iets is die je dwars zit, iets wat je aan niemand mag vertellen of delen. Maar zorg wel dat alles veilig en privé blijft tenzij je het wil posten of uploaden, zoals ik wat ik zo met deze blog ga doen.


Schrijven is mijn alles. Schrijven maakt me wie ik ben. Schrijven is de rode draad in mijn leven. Schrijven is cool.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties