12 uur pijnvrij.....

12 uur pijnvrij.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik donderdag schreef is het altijd maar afwachten of een pijn blokkade helpt of niet. 

Toen ik donderdag avond, de dag van de pijnblokkade, naar bed ging had ik nog steeds pijn. Dit kan een normale reactie zijn op de injectie, alhoewel je die eerder voelt na een PRF behandeling. De behandeling die ik dus aanvankelijk zou krijgen.

Gisterenochtend stond ik op, zonder verwachtingen na een heerlijke nacht geslapen te hebben. Ik was denk ik een uurtje wakker toen ik besefte dat ik geen pijn meer had. Ik was gewoon, zoals altijd, lekker op de bank gaan zitten met mijn ontbijtje en kopje koffie. Laptopje op mijn schoot en de "krant" lezen #yoors #facebook hahaha.

Zo stom dat ik het ook niet me eerder bewust was. Wellicht omdat ik er ook niet zo mee bezig ben, het is tenslotte wat het is en ik kan er zelf niks aan doen.

Het moment dat je dan beseft, hé de pijn is weg, is echt wel even een YEAH momentje. Dit betekend dat ze op de juiste plek gespoten hebben en er dus een vervolgbehandeling plaats kan vinden. Indien nodig natuurlijk, want hij had zomaar ook voor de rest van leven gewerkt kunnen hebben.

Tja, dat was dus niet zo. Gisterenavond, zo rond 21.30 uur voelde ik het weer opkomen. De bekende stekende pijn in mijn buik. Zou ik vorig jaar nog in tranen geweest zijn, nu dacht ik alleen maar "het waren 12 fijne pijnvrije uren". 

Gelukkig sta ik zo positief in het leven. Hierover kun je lezen in mijn blog "Diaantjes nieuwe leven", link vindt je onderaan deze blog. Ik was hier ook wel op voorbereid natuurlijk, maar het zou toch super geweest zijn als het 24 uur of meer geweest was. Ik geef niet op en ga door en dat zal ik altijd blijven doen. Mijn weg naar een leven zonder ACNES wordt vervolgd en ik nodig je van harte uit om die weg met mij te volgen. 

Diaantje 2.0 blijft genieten van het leven, je hebt er tenslotte maar één. Mijn lijfspreuk is Live, Laugh & Love. Past helemaal bij mij. Hij moet alleen nog een plekje OP mijn lijf krijgen, onder mijn mooie vlinder! 

Foto header: eigen archief, gemaakt in de tuinen van Appeltern. 

Diaantjes nieuwe leven

Leef vandaag en niet morgen, morgen is het weer vandaag.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
hij zal zeker dat mooie plekje op je lijf krijgen dat weet ik zeker.
| 15:41 |
Dat weet ik ook zeker en ook precies onder de vlinder die ik nu bijna 2 jaar heb. Hij hoort bij mij en die spreuk ook.
| 17:15 |
ja die spreuk had ik al eens wat van voorbij zien komen.
| 20:06 |
Ja, ik gebruik hem regelmatig. Laatst nog een blog met de kerstbal met die tekst haha. Ik kan dat ook niet laten liggen als ik het ergens tegenkom ;)
| 20:07 |
ja zie dat zei me wat. Wast niet een hartvorm??
| 23:08 |
Yep, klopt helemaal haha. Die heb ik meteen 3 gekocht. Voor beide kids 1 en voor mijn man. Nou hangt die van mijn man natuurlijk gewoon in onze kerstboom, maar de kids hebben er dus een mooie herinnering aan.
| 06:16 |
allemaal een andere tekst toch??
| 12:10 |
Nee, alle 3 met dezelfde tekst. Ik zoek altijd herinnering kadootjes en met deze kerstbal zullen ze me nooit vergeten, anders ook niet haha. Ik wordt echter 100, dus voorlopig is het ook niet nodig ;)
| 12:16 |
kijk dat zijn berichten daar hou ik je aan. Uhhhhh dan moet ik wel heeeeel oud worden. :-)
| 15:05 |
hahaha
| 15:29 |
Die weg volg ik met jou...
Hopelijk kun je ooit zeggen: "Ik ben van de pijn af!"
Maar ik vind het al knap dat je kunt kijken naar de 12 pijnvrije uren;
Zou ik allang vergeten zijn op zo'n moment!
| 21:57 |
Ik voel me soms een zweverig persoontje als ik zeg dat ik de kracht heb gevonden om hier mee te dealen en er zo positief in te staan. Je ziet mensen me soms aankijken met een vragende blik "heb je dan wel pijn"? Ja, die heb ik zeker en als ik me er erg op concentreer wordt de pijn erger.......... dus dat doe ik niet. Ik leef vandaag en vandaag doe ik wat ik kan, morgen zie ik dan wel weer. Die strijd ga ik absoluut winnen en ik ga voor een volgende behandeling. Helaas pas 14 december terug naar het ziekenhuis, maar dan kunnen ze meteen de volgende behandeling gaan plannen. Dat gaat dus een blokkade in mijn rug worden, zeker nu ik weet dat die mogelijkheid bestaat. Pas als die niet voldoende helpt, zal ik voor een 4e operatie gaan. Niet meer gerommel in mijn lijf als dat nodig is.
| 07:29 |
O, maar ik twijfel er niet aan dat je pijn hebt. En of iemand het wel of niet gelooft, daar moet je gewoon schijt aan hebben! Jij weet zelf het best hoe het met je gaat. En nee, dat zou ik ook niet willen, teveel gedoe aan mijn lichaam.
| 16:46 |
oeps....12 uur maar..k las en werd heel blij en ineens zie ik dat t weer van korte duur was, triest, maar waar dus
wat kunnen die lijfen kletsen he, sjonge bar .. sterkte en verder zingen we vrolijk verder en dartelen zo nu en dan zelfs
| 20:20 |
Geeft toch niks joh en inderdaad 12 uur is niet veel, maar ik was er op voorbereid en dat scheelt. De langste tijd dat het geholpen heeft voorheen was 3 dagen. Als de volgende optie/behandeling maar blijvend is en niet net als operatie 3 maar 6 maanden werkt. Dan zou ik helemaal gelukkig zijn haha
| 21:19 |
dat zou een feest zijn ja, k wens t je toe dus
| 22:49 |
Hele mooie lijfspreuk!
| 19:34 |
Dank je wel Hans :)
| 19:38 |
Mooie lijfspreuk lieve Diaantje.
| 15:25 |
Dank je wel Ingrid, gebruik hem zo vaak xxx
| 19:24 |
Ik ook.
| 20:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen