ACNES, een update....

ACNES, een update....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 1 februari plaatste ik onderstaande blog. Een gedicht en update na mijn behandeling op 25 januari.

Hoe gaat het nu met Diaantje?

Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en ik kan vertellen dat het steeds beter met me gaat. De pijn in mijn buik is beduidend minder, zelfs soms niet eens meer aanwezig! Ik kan niet goed uitleggen hoe blij ik hiermee ben. Ik kan inmiddels weer wat meer doen en test dus in huis heel wat af ;) 

Zo heb ik vrijdag de hele badkamer kunnen poetsen en daar totaal geen last van gehad. Vandaag eindelijk mijn hobby kamer boven opgeruimd. Veel tillen en sjouwen, maar ook dat is helemaal goed gegaan! 

Ik kan dus heel voorzichtig zeggen dat het erop lijkt dat de behandeling toch gedaan heeft wat hij behoort te doen. Ik heb nog wel de ACNES plek in mijn rug en ik krijg daar 28 februari een proefblokkade voor. Als die slaagt, dan krijg ik daarna ook daarvoor dezelfde behandeling als ik nu voor de buik gehad heb. Ik was daar wel bang voor, zeker omdat ik heel veel meer pijn kreeg na de laatste keer. Het hoort erbij, maar de angst dat het niet geholpen heeft is zo groot. Als je al zolang vecht tegen iets, dan is dat ook niet zo gek.

Het kan best zijn dat het over een half jaar weer terug is, maar ik weet dan nu dat ik deze behandeling wel nog een keer ga laten doen. Het is en blijft een onvoorspelbaar iets dat ACNES! Na mijn dipje, zoals ik in bovenstaande blog beschrijf, heb ik nu weer helemaal vertrouwen in de toekomst en ben ik weer op en top positief! 

Zo fijn dat ik dit kan melden! Ik heb heel veel steun van jullie gehad en ook dat heeft me door mijn dip heen geholpen. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik kijk vol vertrouwen nu vooruit.

Diaantje gaat echt wel winnen van die vervelende ACNES!!!

ACNES update anno september 2017

Lees hier meer over ACNES, helse zenuwpijn......

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Voor het lezen van deze blog, ontvang ik punten. Die punten worden omgezet in geld en dat geld doneer ik aan Stichting Roparun / Hair4Her. Wil jij ook gaan bloggen en centjes verdienen? Meld je dan aan via onderstaande link en ontvang direct 125YP als start bonus! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou, ik ben echt heel blij voor je Diaantje, mooi dat 't zo goed gaat en zet 'm op!
| 03:34 |
Dank je, ik doe mijn best :)
| 06:21 |
Meer kun je niet doen hè... ;-) Hoop echt dat het je goed mag gaan!
| 19:10 |
wat fijn om te lezen!! Dit heb je maar vast de rest komt ook nog. Vol vertrouwen op naar de 28e......
| 00:03 |
Dit heb ik zeker al en met de rest komt het ook goed. Dat vertrouwen heb ik nu toch wel helemaal!
| 06:21 |
top!!
| 22:01 |
Wat een goed nieuws zeg!
| 23:55 |
Dank je wel en zeker heel goed nieuws, zo blij mee!
| 06:21 |
Jeeej! Wat een goed nieuws! Zo blij voor je :-D
| 23:00 |
Ja, eindelijk gaat het de goede kant op! Mag ondertussen wel en nu ook zo blijven haha
| 06:21 |
Zo blij met dit positieve nieuwtje! Blij voor jou!
| 22:55 |
Ah wat lief, dank je wel! Ben zelf ook erg blij X
| 06:20 |
Fijn dat het weer beter gaat. Had nog nooit eerder van ACNES gehoord dan van jou. Maar heb een nieuwe vriendin en die heeft ook last van ACNES. Hoe en wat kan ik niks over zeggen,ze praatte meer over het herstel van haar knie,heeft nieuwe knie met verschillende complicaties
| 22:50 |
Ik hoop voor je vriendin dat ze snel een behandeling voor de ACNES kan krijgen en ook gewoon zoals het hoort daarna pijnvrij is. Als ze al zoveel complicaties heeft van haar knie, dan zit ze zeker niet op een gecompliceerde ACNES te wachten. Gelukkig herstellen de meeste al na 1 injectie of 1 operatie. Ik hoor bij de uitzonderingen gelukkig. Ik heb juist aan ACNES een hele goede vriendin over gehouden, dus het heeft zeker ook iets positiefs gebracht. Beterschap voor je vriendin X
| 06:19 |
Dankjewel, ik zal haar volgende keer erna vragen, ik ken haar nu nog maar kort
| 10:27 |
Fijn dat het zo goed gaat met je.
Dikke Op beide wangen.
| 22:39 |
Dank je wel lieverd X
| 06:17 |
dat is mooi nieuws, niet meteen alle torens willen beklimmen hoor ! Luister naar je lichaam!
| 22:39 |
Dat is het zeker en ik luister heel goed naar mijn lichaam. Neem tussendoor goed mijn rust en blijf ook nog een tijdje halve dagen werken. Die plek in mijn rug zit er ook nog, maar zit minder in de weg als dat mijn buik altijd zat. Voor nu geniet ik van het feit dat ik nauwelijks nog pijn heb.
| 06:16 |
Woot wooot Yes you will!!!! XOXO
| 22:38 |
Hahaha, dank je wel lieverd xxx
| 06:14 |
Dat is prachtig nieuws, heel blij voor je. Heeft het toch wat meer tijd nodig gehad om aan te slaan, gelukkig maar dat het wel lijkt te werken.
xxxxxxxxxx
| 22:24 |
Ja, ik ben toch tevroeg in de stress geschoten. Niet heel gek door het verleden, maar durf nu wel makkelijker de plek in mijn rug aan te pakken. Klein vreugde sprongetje hier hoor en nogmaals super bedankt voor je steun xxxxx
| 22:27 |
Wat een geweldig nieuws en nou niet gelijk jezelf forceren!
| 22:18 |
Ik luister goed naar mijn lichaam en neem de rust die ik nodig heb. Ik moet wel testen of het goed gaat, dan weet ik wat ik kan natuurlijk. In principe kun je dit ook niet forceren. Toen ik het na 5 maanden vorig jaar weer terug kreeg, zei de chirurg ook dat ik het absoluut niet zelf verpest had. Ik was bang dat ik door het sporten en werken toch teveel had gedaan. Zijn mening is nog steeds, niemand weet hoe ACNES ontstaat en daarom kun je het ook niet forceren. Als het komt, dan komt het. Toch hoop ik wel dat het nu echt de laatste keer is geweest en ik over een tijdje kan zeggen dat ik ACNES echt achter me kan laten. Ik blijf ook bewust nog even halve dagen werken, dat voelt voor mij nu beter.
| 22:23 |
Heel verstandig! Ik hoop van harte dat het nu bergopwaarts blijft gaan
| 01:32 |
Dat is heel goed nieuws!
| 22:04 |
Echt wel! Zo blij mee!
| 22:05 |
Wat een goed nieuws, ik vier een feestje met je mee :D
| 21:16 |
Dank je wel en gezellig dat je dit met me mee wilt vieren :)
| 21:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen