Update 07.00 uur vrijdag - ACNES, the next level.....

Update 07.00 uur vrijdag - ACNES, the next level.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update na de behandeling onderaan!

Vandaag mag ik weer naar het ziekenhuis in Boxmeer en krijg ik de definitieve blokkade voor de ACNES plekken in mijn rug en lies. De proefblokkade daarvoor heeft geholpen, dus dan krijg je groen licht voor de PRF (pulsed radio frequency) behandeling. Een behandeling die altijd op de OK plaatsvindt. 

Helaas heeft de PRF voor de plek in mijn buik, de meeste heftige plek, maar 3 weken gewerkt. Daar schreef ik eerder onderstaande blog over.

Helaas is er wat dat betreft geen verandering meer gekomen. Echter bij de proefblokkade van de 2 plekken die ze vandaag gaan behandelen, had ik ook een rare verdoofde plek in mijn buik. Zelfs hoger als waar de ACNES plek daar zit. Ik hoop dus dat de vorige PRF, die op locatie T11, wellicht toch niet op de juiste plek was. Ik ga dit sowieso ook vandaag bespreken met de arts. Met een beetje mazzel wordt dus vandaag die plek alsnog pijnvrij gemaakt. Vandaag zal de PRF op locatie T12 zijn, zoals ook tijdens de proefblokkade op 28 februari.

Spannende dag dus voor mij vandaag! Ik wil zo graag die 4e operatie voorkomen, maar als het niet anders is, dan moet het maar. Ik wil van die pijn af! Al begin ik er inmiddels ook wel een hard hoofd in te krijgen.........

Om 13.40 uur ligt Diaantje dus weer op de OK en wacht ik maar weer af. Ik moet rekening houden met 2 tot 3 weken pijnverergering. Nare bijwerking van een PRF, maar daar ben ik op voorbereid. 

Ik begin mijn dag zo ook eerst nog met bloedprikken. Helaas moet ik daar nuchter voor zijn en daar heb ik altijd heel veel moeite mee haha. Zo lekker een ontbijtje met een bakje koffie....... Ik zorg dat ik er op tijd ben, dan ben ik ook snel klaar en kan ik gaan ontbijten haha.

Denken jullie vandaag een beetje aan mij?

Update 20.00 uur:

Eventjes een korte update, want ik voel me helaas niet echt goed. 

Tijdens de behandeling, bleek de naald niet goed te zitten. Ik reageerde niet op de testprikkels, dus er moest opnieuw geprikt worden. Hij voelde al niet fijn, want die druk in je rug is geen pretje. Nu moest het dus echter nog een keertje. Gelukkig zat hij toen wel goed en kon de behandeling doorgezet worden.

Onderweg naar huis werd ik helaas steeds beroerder. Ik was ontzettend naar en kreeg steeds meer hoofdpijn. Thuis ben ik lekker op de bank gaan liggen en heb heel eventjes geslapen, maar werd heel misselijk wakker. Ik weet helaas niet hoe dit komt, want heb dit niet eerder zo ervaren.

Nu moet ik gaan afwachten en ik krijg een afspraak voor over 7-8 weken. Ben benieuwd wat de pijn gaat doen de komende dagen, maar ga me er niet te druk over maken. Ik kan er toch niks aan veranderen en ook niet voorkomen. Life goes on en Diaantje ook! 

Dank je wel voor alle lieve berichtjes en steun, jullie zijn top xxx

Update vrijdag 07.00 uur:

Gisterenavond lekker vroeg mijn bed in gegaan, want ik trok het niet meer. Gelukkig heel goed geslapen, ondanks het feit dat hiernaast nog druk geboort werd! Ik voel me nu gelukkgi wel iets beter en minder naar. Nog niet 100%, maar ik heb wel al weer fut genoeg om eens te Yoorsen haha. 

Diaantje gaat gewoon door en ik wacht rustig af hoe alles zich nu gaat ontwikkelen. Life goes on en Diaantje ook!

Fijne dag allemaal xxx

ACNES update anno september 2017

Lees hier meer over ACNES indien je niet goed weet wat het is. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lieve Diaantje, ik lees je update nu pas. Wat naar dat je je weer zo ellendig voelt, hopelijk is het dan voor een goed doel! Zorg goed voor jezelf en mijn duimen draaien voor een goed resultaat!
| 16:41 |
Je had genoeg aan jezelf kanjer en het is helaas niet echt super met me. Dat houd me echter niet tegen om toch te genieten hoor, met af en toe een dip momentje. Zeker na een nacht als vannacht! We gaan verder!
| 18:46 |
Vergeet je niet om af en toe ook gewoon flink te balen en boos te zijn? Even flink overal tegen aan schoppen en daarna weer door en je op de mooie dingen richten. Je bent een doorzetter!
| 19:54 |
Dat past niet bij mij haha, boos zijn is zo niet mijn ding. Ik heb dat wel gehad hoor, zeker weten! Na 3 jaar raak je er op een vreemde manier aan gewend en leer je er mee omgaan. Verdrietig ben ik wel soms, maar boos niet. Als het moest komen, dan ga ik het er wel laten zijn hoor. Dank je wel X
| 19:58 |
Lees nu je blog pas. Wat heftig allemaal voor je. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je je snel weer beter voelt zonder pijn. Dikke knuffel!
| 09:11 |
Geeft niks, ik mis ook wel eens wat hoor ;) Vandaag gewoon nog een bankdagje en afwachten hoe het zich nu gaat ontwikkelen en/of wat deze behandeling gaat doen. Is een week of 2-3 aankijken, dan weet ik meer. Dank je wel voor je berichtje en je knuffel X
| 10:13 |
Oh Diaantje wat heftig allemaal weer!! Je krijgt het niet cadeau allemaal he? Hopelijk slaat de behandeling aan dit lijkt me flink afzien voor je. Een hele dikke knuffel en veel beterschap topper!
| 00:27 |
Ja, het is even heftig, maar ik ga gewoon door hoor. Niet zielig in een hoekje zitten, want daar wordt het niet beter van. Heb gelukkig vannacht goed geslapen en voel me nu al stukken fitter. Dank je wel voor je bericht en dikke knuffel X
| 06:41 |
O ben blij dat je een goede nacht hebt gehad.. nu weer even herstellen en afleiding in leuke dingen gaan zoeken. Fijne dag vandaag Diaantje! x ;)
| 11:04 |
helaas zie ik het nu pas. Sterkte meis.
| 23:48 |
Geeft niks lieverd, ik mis ook wel eens wat hoor. Toch bedankt!
| 06:40 |
(L)
| 21:05 |
Lieverd...dicht bij je in hart en gevoel. Is ook niet niks... de schrik mog in je lijf ..de ellende ook nog
| 21:13 |
Dank je wel lieverd, ik heb aan je gedacht voor en tijdens de behandeling, dus je was er echt bij. Jij mag blijven, de rest moet uit mijn systeem.......... komt wel, never give up!
| 06:39 |
het 'systeem' zal bij voldoende aandacht zorg haar gezicht laten zien en jij kunt het (h)erkennen wellicht . wat er mag zijn hoeft zich niet te bevechten . Komt goed met en bij jou lieverd, tuurlijk geef jij never up. wat niet wil zeggen dat je pad dan ook altijd over rozen gaat ;-) .. De acceptatie van dit proces en deze weg maakt wellicht juist dat je het aankunt ... warme knuff MJ xxx
| 09:37 |
Je kunt het ook zo lief en mooi verwoorden, dank je wel lieverd xxx
| 10:11 |
Knuff lieverd . neem je rust en ruimte vandaag
| 10:23 |
De ervaringen van de vorige keer en deze behandeling zal je emotioneel wel het e.e.a. gedaan hebben, misschien ben je daarom niet lekker.
Hoop dat je snel weer kwiek bent. Beterschap.
| 20:20 |
Zou inderdaad kunnen, heb gelukkig vannacht heel goed geslapen en voel me nu wel beter. Zal onbewust toch ook iets van spanning geweest kunnen zijn. We gaan door, nieuwe dag en nieuwe kansen.
| 06:37 |
Gelukkig maar. Hoe je taai, lachen en huilen als het moet en kan.
| 08:41 |
Doe ik zeker, dank je wel!
| 08:46 |
Heel veel sterkte, hopelijk heeft het toch het effect dat je hoopt!
| 20:14 |
Dank je wel en we zullen het zien, we gaan gewoon door!
| 06:36 |
Ik lees dit een beetje laat, ik stuur je nu nog wat liefde en sterkte.
| 19:53 |
Geeft niks, maar toch heel lief dat je me alsnog een berichtje stuurt. Heb net een update eronder gezet en blijf niet lang online, niet echt super fit...........
| 20:05 |
Een Beetje? Ik ga heel veel aan je denken vandaag! Sterkte!!!
| 10:20 |
Super lief, dank je wel X
| 10:44 |
Succes en natuurlijk denk ik aan jou lieverd en ik hoop dat het allemaal een keer over zal zijn met de pijn
| 09:31 |
Dank je wel lieverd X
| 10:42 |
Zeker weten dat we allemaal aan jou denken, daar kun je donder op zeggen
t gedonder in t vooronder ..t is niet niks.
wens je daarom ook heel veel sterkte en k lees..een plek die gevoelloos was..ja k herken t weer helemaal pff, liefs en kracht gewenst meis
| 08:54 |
Dank je wel lieverd, doet me goed X
| 09:01 |
Zeker denk ik aan jou. Liefs!
| 08:45 |
Super lief, dank je wel X
| 08:57 |
Heel veel succes en sterkte!
| 08:31 |
Dank je wel :)
| 08:57 |
Heel veel sterkte wie weet helpt deze behandeling ook voor je buik...het lichaam hangt toch aan elkaar/is met elkaar verbonden. Keep my fingers crossed
| 08:28 |
Dank je wel en wie weet, ik ga met die gedachte daarheen vandaag en ik blijf sowieso positief.
| 08:55 |
Ik duim voor je!
| 07:41 |
Super, dank je wel :)
| 08:53 |
Veel sterkte en succes vandaag!x
| 07:35 |
Dank je wel X
| 07:35 |
Heel veel succes en sterkte , zal een kaarsje voor je branden!
| 07:26 |
Dank je wel en super lief X
| 07:27 |
Heel veel succes.
| 07:24 |
Dank je wel :)
| 07:25 |
Goedemorgen...."Denken jullie vandaag een beetje aan mij?" Nope, niet een beetje! Suc6 en sterkte vandaag!!!!
| 07:07 |
Vooruit, heel veel dan hahaha! Dank je wel Marc!
| 07:14 |
Hoop zo voor je dat het gaat doen wat het moet doen!!!
| 07:22 |
Ik ook, wordt vervolgd ;)
| 07:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen