ACNES, weer een stapje verder

ACNES, weer een stapje verder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag mocht ik weer een ritje naar het ziekenhuis in Boxmeer maken. Deze keer om een proefblokkade te krijgen voor de ACNES/POCNES in mijn rug.

Op 25 januari kreeg ik de definitieve blokkade voor de ACNES in mijn buik en tot op heden werkt die nog heel goed. Na de "normale" pijnverergering, ben ik inmiddels al 2 weken pijnvrij in mijn buik. Heel af en toe lijk ik iets te voelen, maar zolang dat bij "iets" blijft, vindt ik het goed.

Toch bleef ik pijn houden aan de plek in mijn rug en had ik ook een extra plek in mijn lies gekregen. Vandaag kreeg ik daarvoor een proefblokkade en die verliep gelukkig heel voorspoedig. Ben net 10 minuutjes op de OK geweest. Het lijkt er nu op dat ze op de goede plek de blokkade gezet hebben, want ik voel op dit moment geen pijn!!! Ik weet dat dit van korte duur is, maar kan zomaar een hele dag zijn. 

De volgende behandeling zal dus een definitieve blokkade worden. Er is deze keer gespoten ter hoogte van T12 en vorige keer was dat T11. Het is niet de meest fijne behandeling, maar voor mij goed te doen. Kan me goed ontspannen en geef me altijd volledig over aan het kunnen van de arts. 

Kreeg wel even een feelgood momentje, want de reden dat het prikken zo goed verliep was volgens de arts dat ik SLANK ben! Tja, op dit moment 31 kilo lichter als een jaar geleden, dus dat ik even groeide op die OK tafel, dat snappen jullie wel. U bent SLANK hahaha, I love it! 

Op 22 maart krijg ik de definitieve blokkade en dan zou ik daarna toch echt van de daken kunnen schreeuwen dat ik wederom van de ACNES gewonnen heb. Ik moet wel weer rekening houden met 2-3 weken pijnverergering en niet in de stress schieten, zoals ik de vorige keer deed. Het komt goed. Diaantje beats ACNES!!!

Lees hier wat ACNES inhoud

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een goed bericht slanke den!!
| 22:10 |
Hahaha, ja zo gaaf die opmerking van die arts. Deze slank den groeide echt wel eventjes ;)
| 22:15 |
Een hele onderneming en stoer gedaan meis...je mag er trots op zijn en dan die 31 kg..wat heerlijk
Hoop voor je dat t nu uit te houden wordt en zelfs mag verdwijnen, sterkte
| 20:34 |
Tja de tijdelijke blokkade is inmiddels uitgewerkt, maar verder gaat het wel goed hoor. Ik kijk uit naar de 22e en dat dan maar ook echt definitief klaar is ;)
| 22:05 |
Op hoop van zegen, pijn is verre van een pretje..k weet er alles van, sterkte
| 10:30 |
Dank je wel lieverd en helaas weet jij er ook alles van.............
| 20:58 |
t Zij zo ja
| 22:10 |
Wat fijn dat dit voor je werkt! Op naar de 22ste dus!
| 10:06 |
Yep, op naar de 22e!
| 10:39 |
en....ben je alweer terug op aarde??hihi Leuk hé omdat dat horen super goed van je toch!! Hoop dat deze proefblokkade idd zijn werk gaat doen.
| 22:40 |
Ja hahaha, ik ben terug op aarde ;) De proefblokkade werkt nu nog wel, maar zal ergens morgen uitgewerkt zijn. Dat is normaal hoor, dus ik geniet nu eventjes van het pijnvrij zijn ;)
| 22:42 |
ja ik weet het nog van de vorige. Succes meis!!
| 22:57 |
Dank je wel :)
| 23:22 |
Mooi dat het nu zo goed gaat en houdt de moed er in inderdaad!
Gedachten en gebeden voor jou... xxx
| 22:36 |
Dank je wel en wat lief van je xxx
| 22:38 |
Graag gedaan natuurlijk! :-)
| 22:39 |
Geweldig dat je dit mooie compliment kreeg, fijn, deze behandeling ook achter de rug.
| 22:18 |
Ja, dat was zeker een mooi compliment! Op naar de definitieve behandeling en dan maar duimen dat het nu ook echt blijvend gaat zijn. ACNES is en blijft een vreemd iets, maar ik ga me er zeker niet druk over maken. Voor nu geniet ik (nog) van het pijnvrij zijn......... afwachten wanneer de tijdelijke blokkade uitgewerkt is ;)
| 22:30 |
Ik zie je groeien meid en dat mag je bent en blijft een kanjer
| 20:36 |
#bloos, dank je wel lieverd xxx
| 20:42 |
Dus je vloog die dokter onmiddellijk om zijn hals.....
Nee, zonder flauwekul: fijn dat het helpt!! We gaan ervoor!
| 18:03 |
Nou, ik lag met een naald in mijn rug................... heb dus maar stilletjes gejuicht hahaha. Ik ben ook heel blij joh, op naar de 22e en dan pijnvrij, daar ga ik voor!
| 18:36 |
Kleinigheidjes hou je altijd ;-) ik.ben blij voor je!!
| 21:37 |
Dank je wel, je bent een lieverd xxx
| 21:57 |
Ik gun het je lieverd. Ach , die ervaring heb je ook moeten opdoen (ik herken het ;-) ) . dan hopen dat het lang duurt (dat weet men nl nooit precies is mij verteld . Net wat je egt pijnvrij is hemles , maar 'te doen' is ook al zoveel fijner als constant altijd pijn hebben. geniet van het welverdiende compliment (al mag die man dat eigenlijk niet benoemen ; -)
| 17:46 |
Die man is vanaf nu mijn held haha, dus hij mag dat nu wel ;) maar ik snap wat je bedoelt. Ik ga voor pijnvrij, maar heel veel pijn minder is ook al heel mooi. Ik blijf positief en meer kan ik niet doen. Heb zoveel lieverds ook hier om me heen, doet me zo goed!
| 18:37 |
verdien je ..kom je toe lieverd xxx
| 20:08 |
Leuk nieuws :) na 22 maart (en de 2-3weken) wordt Diaantje pijn vrij :)
| 16:52 |
Daar ga ik voor ja haha, fingers crossed!
| 16:59 |
Pijnvrij leven, dat zou prachtig zijn.
| 16:49 |
Daar ga ik nog steeds voor ;)
| 16:49 |
Wel lekker om te horen dat je een goed figuur hebt :-) Gelukkig ging de proefblokkade goed en lijkt te werken.
Succes en ik blijf mee hopen.
| 16:38 |
Ja, dat alles goed ging is het allerbelangrijkste. Daar ging ik voor, maar dat complimentje steek ik toch ook maar mooi in mijn achterzak ;) Oeps, gaat niet in een OK jasje hihihi
| 16:40 |
Dat is superfijn om te horen! Go go go!!
| 16:29 |
Dank je wel en ik ga door hoor haha
| 16:30 |
Uiteraard! (Ik zie de zee-header. Is toch prima?)
| 16:48 |
Oh boven deze blog? Ik dacht dat je google+ bedoelde hahaha
| 16:48 |
Hihihi ik dacht al ;)
| 17:01 |
Deze is niet van mijzelf, die is van piZap ;)
| 16:49 |
Een mooi compliment, en fijn dat je weer een goede stap hebt gezet!
| 15:35 |
Ja zo gaaf om dat te mogen horen! Dank je wel :)
| 15:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen