×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
15-11-2018 22:48
2 volgers , 2 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
Update 18-11-2018!!!  Almost Picnic time!

Update 18-11-2018!!! Almost Picnic time!


De eerste boodschappen!!!  

En dan staat je tafel vol met "bio" plastic tasjes. Alles gesorteerd. Fruit bij fruit, zuivel bij zuivel etc.

De tasjes betaal je "statiegeld" voor à € 0,35 en kan ik de volgende keer gewoon teruggeven. Het wordt dan hergebruikt. Statiegeld boodschappenkratten, zoals een AH ze gebruikt lijkt me beter, maar gelukkig zit niet alles krap in een plastic zakje.

Ik heb ze apart liggen en geef ik dus volgende keer netjes terug. Zolang plastic gerecycled wordt, is het ook geen ramp. 

Verder kan ik niks anders als lof geven. Ik wist dat ze tussen 15.30 en 16.30 zouden komen en ik kreeg in de ochtend al bericht dat ze tussen 15.52 en 16.12 bij ons zouden zijn. Netjes de naam van de bezorgster erbij zelfs. Ze was er net voor 16.00 en perfect op tijd dus. Ze brengen het tot in je keuken indien gewenst, maar ik heb gewoon alles in de gang gezet en daarna zelf opgeruimd. Hele vriendelijke bezorgster die me goed uitleg gaf over de tasjes, geen haastige indruk, echt de tijd om rustig te bespreken hoe en wat. Mijn eerste indruk is dus goed en we gaan er zeker vaker bestellen. Het fruit wat ik besteld had was echt super vers en zag er mooi uit, beter als vaak in de supermarkt...... De prijzen zijn normaal en ze werken met stapelkorting. Dus als ik bijvoorbeeld 1 brood koop voor € 1,49 dan zouden 2 broden nog maar € 1,40 per stuk zijn. In de app kun je ook de acties zien, momenteel heel veel Sinterklaas snoep haha. Voor nu dus tevreden en wij blijven voorlopig picniccen ;) 

En toen kreeg ik vandaag deze email!!! 

Jawel hoor, ik kan gaan bestellen!

Volgens de mail krijg je alles wat je voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis en dat heb ik dus maar meteen getest.

Vanmiddag in mijn lunchpauze al wat boodschapjes verzameld en samen met manlief vanavond ook nog wat toegevoegd.

Onze eerste bestelling is een feit en morgen tussen 15.30 en 16.30 uur wordt het bezorgd. Ik ben heel erg benieuwd natuurlijk! 

Makkelijke en heel overzichtelijk app en zelfs de mogelijkheid om artikelen "aan te vragen". Dus als er iets niet tussen staat, mag je dat melden en gaan ze hun best doen om het in het assortiment te krijgen. 

Vooralsnog dus heel positief! 

 

Op 30 september besloten wij ons aan te gaan melden voor online boodschappen doen via Picnic.

Eigenlijk nog meer als nieuwsgierigheid, dan als echte noodzaak. 

Wij hadden verwacht meteen te kunnen gaan shoppen, maar als je dan dit getal ziet staan, dan moet je toch wel even lachen haha.

Later las ik hier in een andere blog dat er blijkbaar in de randstad ruim 7000 wachtenden voor je zijn! 

Ik begon het een sport te vinden en maakte regelmatig screenshotjes van de stand.

De stand op 13-10-2018

De stand op 18-10-2018

De stand op 7-11-2018

Picnic maakt het wachten wel "leuk", want ze bieden namelijk de zogenaamde "wachtverzachters" aan.

Deze artikelen krijg je gratis bij je eerste bestelling! Hoe leuk is dat. Binnenkort dus lekkere koekjes in huis en hagelslag haha. 

En dan gaat het ineens snel en staan we vandaag op plek 33! 

Ik denk dat we binnen nu en één week wel kunnen gaan shoppen. Nu maar hopen dat het niet tegen gaat vallen.

Voordeel bij Picnic is dat je geen bezorgkosten betaald en je maar voor € 25,00 hoeft te bestellen en dat is een hele verbetering vergeleken met een andere supermarkt die ook bezorgdiensten aanbied.

Of we klant gaan blijven, dat weet ik nog niet! Eerst maar eens bekijken wat ze allemaal in hun assortiment hebben, want dat is niet te zien zolang je op de wachtlijst staat. Beetje jammer wel, want ik had graag wat prijsvergelijk gedaan met andere winkels. 

Ik zal zeker deze blog een update geven zodra ik er nog meer over kan vertellen! 

Wordt dus vervolgd. Ik ben heel benieuwd of er inmiddels Yoorsiaantjes zijn die al shoppen bij Picnic en hoe de ervaring is. Dus ik zou zeggen, reageren maar hieronder! 

De foto's inclusief header heb ik gemaakt d.m.v. screenshots te maken op mijn telefoon.