×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Andere foto's? Re: Crea Diaantje (33) #zorgenvriendje


Ik re-post deze blog even, omdat ik zelf iets raars hierbij zie. Hieronder staan een aantal foto's van zorgenvriendjes die ik gemaakt heb. Niks mis mee! Toch is er ineens iets raars, want ik zie nu 4 andere foto's ertussen staan die in een andere blog verwerkt zijn. In de eerste rij bijvoorbeeld, zie ik 2 foto's van mijn hond Joep. Onderin zie ik 2 foto's van de beachsign's die ik samen met mijn vriendin gemaakt heb. 

Mijn vraag aan jullie is nu, zien jullie dit ook? Zo ja, dan is dit weer een spook dingetje bij Yoors. Ik hoor dus graag of jullie alleen foto's van zorgenvriendjes zien of ook 4 afwijkende foto's. Dank je wel voor het checken! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts