Andere foto's? Re: Crea Diaantje (33) #zorgenvriendje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik re-post deze blog even, omdat ik zelf iets raars hierbij zie. Hieronder staan een aantal foto's van zorgenvriendjes die ik gemaakt heb. Niks mis mee! Toch is er ineens iets raars, want ik zie nu 4 andere foto's ertussen staan die in een andere blog verwerkt zijn. In de eerste rij bijvoorbeeld, zie ik 2 foto's van mijn hond Joep. Onderin zie ik 2 foto's van de beachsign's die ik samen met mijn vriendin gemaakt heb. 

Mijn vraag aan jullie is nu, zien jullie dit ook? Zo ja, dan is dit weer een spook dingetje bij Yoors. Ik hoor dus graag of jullie alleen foto's van zorgenvriendjes zien of ook 4 afwijkende foto's. Dank je wel voor het checken! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik zie het ook!!
| 23:33 |
Ja, zo stom dit! 
| 23:36 |
grrrrr
| 00:51 |
Joep is er gezellig bij, met het beach sign... Ik herken het probleem, ik heb het ook gehad bij oudere blogs. Ik dénk dat het eraan lag dat ik diverse foto's hetzelfde nummer had gegeven in verschillende mapjes. Nu ik de mappen foto's een naam geef (en de foto's dus ook naam en nummer hebben) lijkt het niet meer voor te komen. Maar ik sluit niet uit dat het spook ook bij mij nog actief is....
| 09:40 |
Zou kunnen met dezelfde naam/nummer inderdaad, maar zou ik moeten checken of dat inderdaad zo is. Voorlopig hou ik het even op een spook 😉 Komt beslist een oplossing voor, maar ga nu eerst zo lekker zwemmen! 
| 09:42 |
Zwem ze!!
| 09:55 |
Ik zie de Yoors spoken ook!
| 08:01 |
De spoken moeten me wel hebben haha en gelukkig "zie" ik niet alleen spoken dus 😉
| 08:41 |
ja ik zie ze ook nog, joep is verdwaald!
| 07:55 |
Precies hahaha, Joep is verdwaald 😉 Heb mailtje gestuurd aan HJ of hij kan zien waarom dit is gebeurd. Dus ik laat het nog even zo hahaha
| 08:40 |
Bijzonder dat Yoors spook
| 23:45 |
Ja, hij blijft me lastig vallen haha, misschien toch eens het Yoors team er naar laten kijken. 
| 06:29 |
Inderdaad heel vreemd!
| 22:19 |
Dat vind ik nu ook, misschien ook even zo laten en het Yoors team er eens naar laten kijken. 
| 06:29 |
helaas een verdwaalde vierpoter die weg zoekt mbv borden
| 22:04 |
Wat stom is dat dan toch! Uit 2 totaal andere blogs, staan hier nu foto's. Zal eens moeten kijken of ze geruild zijn............ dan in de andere blogs, nu zorgenvriendjes staan. Stom al dat gespook op Yoors! 
| 22:08 |
moet Toos vragen of zij die er ff uit-cut!
| 22:09 |
Ja, hahahaha! Dat zou nog eens wat zijn. Heb ondertussen even de 2 blogs bekeken waar de foto's uitkomen, maar die zijn nog compleet. Echt heel raar..........
| 22:10 |
Ja 't spookt. 2x Joep en 2x beachsignes/
| 21:31 |
Oke, dank je wel voor de reactie. Ga ik dat dus aan moeten passen, maar wel raar........
| 21:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen