Angst heerst i.v.m. vergif...

Angst heerst i.v.m. vergif...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bij ons in de wijk is vergif aangetroffen in worst die buiten neergelegd is. Ook zijn er inmiddels hier 2 katten door overleden. Dat heeft sectie uitgewezen. De politie houd het mee in de gaten, maar wat is het nu eng om met je hond buiten te lopen. Ook las ik vanmorgen het bericht dat er op nog een andere locatie in Rosmalen vergif is aangetroffen.

Wandelen met je hond moet ontspannend zijn, maar ik loop nu met angst buiten. Kan mijn hond, zoals in de header, nog wel veilig snuffelen? Ik ben erg alert en waar zijn snuit is, zijn nu ook mijn ogen. Hij loopt aan de korte riem, want met de uitloopriem kan ik niet direct zien waar hij aan snuffelt of eventueel op zou eten. 

Degene die dit op zijn geweten heeft, moet een behoorlijk zieke geest hebben. Heb je last van dieren, meld dit dan bij de eigenaren, maar ga niet lukraak vergif buiten leggen om onschuldige dieren te vermoorden!

Ik ben hier best verdrietig over, het doet me pijn te weten dat er iemand is die misschien jouw dier kan vermoorden.

Gewoon even een blog om mijn gevoel te delen, want dit is zo eng en zo naar...............

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Afschuwelijk,hoe komt iemand op het idee!
| 07:52 |
Ja, dat vraag ik me dus ook af...............
| 08:21 |
Dit is zeker naar! Afschuwelijk dat iemand zoiets kan doen!
ik zou (haast) zeggen; voor alle zekerheid muilkorven!
| 04:26 |
Ja, zou je bijna overwegen inderdaad................. maar denk dat Joep daar helemaal gek van zou worden. Voorlopig gewoon aan de korte riem, het is niet anders. Het krijgt veel aandacht nu, dus wellicht stopt de dader er nu wel mee.
| 07:31 |
Dat is wel te hopen tenminste!
| 21:34 |
Vandaag helaas weer gebakken spons gevonden...... houd dus nog niet op :(
| 21:52 |
Een soort buurtwacht oprichten? Zal wel 's nachts gebeuren...
| 23:15 |
Tja, maar het gebied breid steeds uit, gaat dus niet meevallen...... maar we houden onze ogen goed open.
| 23:21 |
Kan soms lang duren, jaren zelfs maar vroeg of laat loopt hij/zij tegen de lamp...
| 23:25 |
Ik hoop het!
| 23:29 |
ik hoop het met je mee!
| 23:39 |
Ben het helemaal met je eens. Een flinke straf moet ervoor gegeven worden maar ja de dader zal wel weer op het kerkhof liggen.
| 19:22 |
Ja, waarschijnlijk gaan ze hem/haar niet vinden, maar de buurt is erg alert en wie weet komt er snel een einde aan. Er is nu veel aandacht voor, dus wellicht stopt het ook wel......
| 20:17 |
dat hoop ik ook ja. Af en toe steekt zoiets de kop op maar is over het algemeen nooit van lange duur. Dus hopen nu ook niet.
| 23:52 |
Verschrikkelijk ja. Ik heb zelf geen huisdier en stoor me wel eens aan loslopende katten in de buurt maar zou absoluut nooit ook maar op het idee komen om hen iets aan te doen!
| 11:47 |
Ik heb ook een hekel aan die loslopende katten, nouja, die in mijn tuin gaan zitten poepen. Toch zal ik inderdaad ook nooit die beestjes iets aan willen doen. Ik jaag ze wel weg of Joep doet dat ;) maar geen geweld of vergif!
| 11:49 |
Dat dus.
| 11:53 |
Oh bah, wat naar! Wat mankeert iemand om weerloze dieren zoiets aan te doen?
| 11:04 |
Ja dat zijn gekken die dit doen, iemand met gezond verstand doet zoiets niet mag ik hopen...........
| 11:28 |
Dat zorgt natuurlijk voor angst en onrust!
Ik hoop dat ze de verantwoordelijke idioot snel te pakken krijgen!
| 10:59 |
Dat geeft zeker grote angst en ik hoop het ook Hans.
| 11:28 |
Toen ik nog honden had in NL gebeurde dit helaas ook vaak, of gebakken sponzen .. heel erg ziek moet die persoon zijn.. hopelijk pakken ze die engerd snel op, want kan me voorstellen dat je niet fijn wandelt zo..
| 10:22 |
Ja gebakken spons is ook in het natuurgebied gevonden en het zijn zeker ziekelijke personen die dit doen. Hoop dat ze hem/haar snel vinden voor dit meer dierenlevens gaat kosten.........
| 11:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen