×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Back to work


Vandaag ga ik dan eindelijk ook weer naar mijn werk. Nog niet hele dagen, maar het gaat de goede kant op gelukkig. Ik ga nog niet als tandartassistente aan de stoel werken, maar neem ook vanmorgen de taak aan de balie weer op me. Dat ging tot voor kort redelijk goed, maar helaas ging het begin januari zo mis, dat ik ook dat niet meer kon doen. 

De behandeling die ik donderdag 25 januari kreeg, lijkt toch langzaam zijn werk te gaan doen. Ik ervaar nog steeds pijn, maar het is wel al veel minder als daarvoor. Ik hoop dat het dus zo voortzet en ik inderdaad van die ellendige zenuwpijn verlost ga worden.

De plek in mijn rug gaat op 28 februari een proefblokkade krijgen. Ik heb nog geen datum voor de definitieve blokkade, maar daar ga ik vandaag even over bellen. Ook omdat ik mijn vraagtekens heb bij de datum. Het pijnteam was tot nu toe uitsluitend op donderdagen aanwezig. In Boxmeer werken ze namelijk samen met het pijnteam van het Radboud ziekenhuis uit Nijmegen. En ja, 28 februari is toch echt een woensdag! Ga ik meteen vragen of ze de definitieve blokkade ook in willen plannen. Wel zo makkelijk en het kon met de plek in mijn buik ook gewoon een week later. 

Met mijn schoondochter gaat het gelukkig ook erg goed. Ze is inmiddels nu een weekje thuis en dat bevalt haar prima. Mijn zoon is sinds woensdag weer een paar uurtjes per dag aan het werk. Ze vinden het nog eng dat mijn schoondochter alleen is, dus er wordt steeds voor "oppas" gezorgd. Ze is zelfs afgelopen vrijdag heel de dag hier geweest en dat was erg fijn. Toch moeten ze hier samen naar toewerken dat ze alleen gaat zijn, maar dat zijn allemaal stapjes die voorzichtig genomen moeten worden. Steeds meer komt bij haar het besef dat ze heel veel geluk gehad heeft. Super trots op haar en mijn zoon, want ze hebben samen gevochten de afgelopen weken en hun liefde voor elkaar heeft hun de kracht daarvoor gegeven. 

Diaantje heeft er zin in, even mijn aandacht op iets anders focussen. Alhoewel mijn huis ook erg veel aandacht nodig heeft nu, want onze afvoer in de keuken is volledig verstopt. Vanalles al geprobeerd, maar zonder resultaat. Vandaag dus toch maar de verhuurder bellen en dan moet hij het maar oplossen. Niet handig geen water beneden kunnen gebruiken en het allerergste, geen vaatwasser aan kunnen zetten. Nu boven in de badkamer ouderwets afwassen haha. Niet echt mijn hobby! Dus ik hoop dat er vanmiddag een monteur kan komen.

Via mijn telefoon zal ik beslist komen spieken hier hoor, dus niks aan de hand als ik wel reageer op jullie mooie blogs! 

Liefs Diaantje xxx

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts