Hulp inmiddels gehad! Ben jij goed met photoshop?

Hulp inmiddels gehad! Ben jij goed met photoshop?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Helaas ben ik zelf (nog) niet in het bezit van het photoshop programma. Ik kan heel veel met mijn favoriet Pizap, maar ik heb nu iets perfects nodig en dat is me zelf niet gelukt.

Van de foto in de header en die ik ook hieronder plaats, heb ik een PNG nodig met alleen de uitsnede van het engeltje. Dus geen achtergrond zichtbaar. Ik twijfel of dat met deze foto lukt, omdat de achtergrond nu niet volledig egaal dezelfde kleur heeft. Ik kan natuurlijk altijd indien nodig een nieuwe foto maken van het engeltje. Dit kan ik pas vanmiddag doen dan, want ik ga zo naar mijn werk. 

Wie kan en wil dit voor mij op vrijwillige basis doen? Het is om te gebruiken voor mijn acties t.b.v. Hair4Her.

Mocht het je lukken, graag dan de bewerkte foto(s) sturen naar diaantjescreaties@gmail.com

Bij voorbaat dank voor de hulp!

Diaantje xxx

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nu ben ik toch wel benieuwd want had niet door dat dit jouw bericht was. Hihihihi
| 16:05 |
Hij staat inmiddels op de flyer van de koningsmarkt ;)
| 18:01 |
Gelukkig is 't geregeld inmiddels lees ik.
Zelf heb ik bijna helemaal geen ervaring met Photoshop.
| 02:13 |
Yep het is gelukkig heel snel geregeld en het is helaas een heel duur programma dat Photoshop. Lijkt me echt gaaf om daar mee te kunnen werken. Met Pizap kan ik ook wel een deel van een foto uitsnijden, maar met Photoshop gaat dat makkelijker. Nou heb ik gisteren wel op advies van Dinie naar een uitleg op Youtube van Gimp gekeken en ik ga dat wel eens proberen. Het ziet er niet al te moeilijk uit, dus wie weet ;)
| 06:08 |
Leuk! Ja je moet er ook zin in hebben en tijd voor hebben of willen vrijmaken. Maar dit gaat jou vast lukken! Zelf hou ik 't nog even bij paint .net, haha!
| 21:06 |
Ja Gimp lukte wel, maar ik ben er nog niet helemaal tevreden over. Misschien toch ook nog maar eens wat stunten op paint.net haha. Nog niet veel mee gedaan en ik geloof dat Ingrid daar ook goed thuis in is. Daar ga ik vrijdag heen, dus kan ze me het anders mooi even uitleggen 😉
| 21:09 |
En, zijn jullie wat wijzer geworden wat betreft Paint. net of Gimp?
| 18:00 |
Gimp is niet echt mijn ding, maar ik begin langzaam te wennen aan paint.net. Heb de eerste achtergrond al kunnen verwijderen zowaar hahaha. Nooit te oud om te leren en Ingrid weet gelukkig ook heel veel over paint.net. Hulptroepen genoeg hier op Yoors 😉
| 20:10 |
Ja, dat scheelt! Paint. net heb ik alleen nog maar gebruikt voor simpele dingen; formaat wijzigen, tekst plaatsen en veel meer nog niet. Dus ik loop nu zeker achter, haha!
| 22:23 |
Dan heb je het ook nog niet voor meer nodig gehad misschien haha
| 06:42 |
Nee, niet persé in elk geval. Bijsnijden kan ik ook trouwens maar er is veel meer mogelijk natuurlijk. Om de horizon op een foto recht te zetten gebruik ik altijd Picasa, ideaal!
| 00:05 |
Dat heb ik ook heel lang gebruikt, weet eigenlijk niet waarom ik dat niet meer doe haha. Met Pizap kan ik ook alles, zal daar aan liggen, je gebruikt toch wat je het meest ligt of gewend bent en dat is ook prima 😉 
Ik zet de horizon gewoon recht op de foto 😝 
| 06:32 |
Dat is vaak ook zo, je gebruikt wat je gewend bent en een mens is een gewoontedier. Zo vernieuwend zijn we dus eigenlijk niet... of wel...? 😉
Ja, gewoon een goeie foto maken is het beste, haha!
| 18:03 |
het is gelukt hé super mooi geworden!!
| 23:11 |
Ja, heel goed gelukt! Mooi hè :)
| 23:28 |
nou absoluut!!
| 23:40 |
Gimp ist een gratis Programma dat lijkt op Photoshop. Op YouTube staan veel tutorials.
| 18:45 |
Oke, dat ga ik eens bekijken op YouTube. Het kan met Pizap ook wel, maar is wel een heel gedoe haha. Dank je wel voor de tip!
| 18:51 |
Succes
| 19:52 |
Je bent al geholpen, lief.
| 17:45 |
Ja, ontzettend lief inderdaad :)
| 18:09 |
Anders had ik je graag geholpen. Geen Photoshop ervaring maar kan wel een .png maken.
| 17:13 |
Zo fijn al die hulp. PNG kan ik wel maken, maar met photoshop kun je heel simpel ineens de achtergrond verwijderen en in Pizap moet ik dat handmatig doen. Ik weet niet hoe Attic25 het gedaan heeft, maar hij is prima zo en heb hem zojuist gebruikt ;) Hij zal één dezer dagen door Hair4Her gepromoot worden als evenement.
| 17:40 |
Top!
| 17:58 |
Dat vind ik nu zo fijn van en bij Yoors . Iedereen staat klaar elkaar te helpen ! MOOI. Fijn dat het gelukt is lieverd
| 15:56 |
Precies! Yoors is geweldig, altijd klaar staan voor elkaar. Me is happy haha
| 17:07 |
xxx
| 12:57 |
wat fijn dat je gelijk hulp hebt gekregen.
| 12:30 |
Ja, super snel! Echt geweldig!
| 17:07 |
En geregeld! Heel fijn dit Yoors!!
| 09:02 |
Ja toppie is dat!
| 10:01 |
Wat leuk meteen al hulp.
| 08:43 |
Ja, dat is nu zo tof aan Yoors! Echt blij mee!
| 08:44 |
Ik wil het wel proberen, ik ben geen expert maar een png moet lukken!
| 06:57 |
Graag, alle hulp is welkom. Mocht de foto niet goed genoeg zijn, dan hoor ik het graag.
| 06:59 |
Je hebt mail!
| 07:19 |
Ik zag het! Super snel en ik heb je ook beantwoord. Ik ga vanmiddag eens freubelen met de flyer voor de koningsmarkt. Helemaal blij mee. Dank je wel!
| 07:30 |
Heel graag gedaan, veel succes ermee!
| 07:31 |
Je ziet hem vanzelf ook hier verschijnen ;)
| 07:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen