Beschermengeltjes Deluxe

Beschermengeltjes Deluxe


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik vorige week een blog plaatste over een nieuwe creatie, vertelde ik dat er binnenkort nog meer zou komen. Ik had namelijk een heleboel mooie dingen gemaakt die dag. 

Wat ik nu ga laten zien, is niet echt iets nieuws. Wel nieuw gemaakt natuurlijk, maar het is een bestaande creatie in mijn webshop. De voorraad was behoorlijk uitgedund, dus tijd voor wat nieuwe creaties in deze rubriek.

Het is de rubriek "Beschermengeltjes Deluxe" en ik vindt ze zelf weer erg mooi geworden. Er is er zelfs al één van verkocht, want ik had hem zojuist als eerste op mijn Facebookpagina Diaantjes Creaties geplaatst. Een paar minuten later had ik al een bestelling binnen en dat maakt me blij. Het hangertje met de Matrushka is verkocht, mocht je belangstelling hebben haha. Een soortgelijke kan ik we nog maken indien gewenst. Ik heb nog een aantal van die hangertjes over in diverse kleuren.

Hieronder laat ik wederom via een filmpje zien wat ik voor nieuwe hangertjes gemaakt heb. Ze worden goed bekeken de filmpjes, dus het is een goede beslissing geweest om op die wijze nieuwe creaties te showen. De opbrengst van mijn creaties gaat natuurlijk zoals altijd naar Stichting Roparun en/of Hair4Her! 

Ik hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden! 

p.s. bestellen kan ook via YP's

signup

Ook een goed doel steunen? Meld je dan aan als blogger via deze link! 

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuk idee
| 14:10 |
Dank je wel! 
| 20:38 |
leuke aanvulling en handig dat het via yp's kan.
| 23:49 |
Ja, heb ik nu al 2 keer zo gedaan en het maakt ook niks uit eigenlijk. YP's zijn tenslotte ook geld en dat gaat bij mij allemaal naar Roparun/Hair4Her 
| 06:30 |
ja voor jou maakt dat niet uit en voor kopers mogelijk wel.😉
| 21:15 |
Het bied yoorsianen meer mogelijkheden inderdaad 😉
| 22:48 |
ik vind het een top idee.
| 17:08 |
Wat zijn ze weer leuk!
| 11:13 |
Dank je wel 😃
| 17:13 |
Oooooh, gaaf weer!
| 10:37 |
Ja, alweer gaaf hahaha
| 17:12 |
De bestelde beschermengelhanger met Matrushka gaat naar mijn schoondochter die uit de Oekraïne komt en russchishe patronen vertaald voor mij.
| 09:51 |
Ah, vandaar! Superleuk om haar op die manier dan te bedanken inderdaad 😃
| 17:12 |
Ja toch ze zal het waarderen denk ik
| 18:45 |
Weer heel erg mooi!
| 09:24 |
Dank je wel 😃
| 17:12 |
Ze zijn prachtig. Hoop dat je er veel verkoopt. Heb je blog in ieder geval gedeeld. 
| 08:17 |
Dank je wel en ik hoop ook dat ik er veel verkoop, komt goed tijdens de Koningsmarkt denk ik en anders gewoon via de webshop 😉
| 17:11 |
Precies. 
| 17:12 |
Prachtig gedaan! Ze zijn heel mooi
| 07:49 |
Dank je wel 😃
| 07:53 |
Weer heel mooie dingen gemaakt, ze zijn allemaal leuk!
| 06:53 |
Dank je wel, blijft gewoon heerlijk om dit te doen 😃
| 17:11 |
Ze zijn ook wel erg leuk zeg de DeLuxe uitvoering. Misschien moet ik ook eens overwegen filmpjes te maken van mijn te verkopen spulletjes. Eens kijken of ik er ook succes mee heb ;-) Dank voor de inspiratie
| 02:13 |
Dank je wel! Ik maak momenteel de filmpjes gewoon met het windows10 fotoprogramma, niet moeilijk en ik merk echt dat ze direct bekeken worden. Mensen reageren sneller en ik volgt altijd verkoop uit tot op heden. Zeker het proberen waard Marion! 
| 07:14 |
Ik maak ook regelmatig filmpjes met windows. Inderdaad nogal makkelijk. Nooit gedacht dat ze meteen bekeken zouden worden als het om verkoopartikelen gaat.
| 11:48 |
Mooi hoor, allemaal! Hoe duur is die met de Matrushka? Maar die zou je dan nog 'moeten' maken?
| 00:44 |
Ze zijn allemaal € 3,50 per stuk excl. verzendkosten en ik die in het filmpje is al verkocht, maar ik moet kijken of ik die dan nog een keertje kan maken. Wil ik best voor je doen, dat weet je 😉 Heb de Matrushka's ook nog in andere kleuren, uit mijn hoofd eventjes, heb ik nog roze, fuchsia, blauw, oranje, geel, groen en paars. Moet je me even niet op vastpinnen, maar kan ik morgen even checken. 
| 00:48 |
Ok, dan hoor ik 't wel van je. Welke is 't mooist; paars blauw of fuchsia want dan wordt 't één van die 3...
| 00:55 |
Ik stuur je via FB morgen wel een pb met een foto, dan kun je de kleuren goed zien of misschien maak ik er gewoon 3 al compleet haha. Komt goed joh! 
| 01:06 |
Inmiddels gezien dus al, haha! Dank je wel!!
| 17:37 |
Ja, in het eggie nog wel haha
| 17:52 |
Ja, hahaha!
| 17:59 |
Mooi gemaakt weer Diana 
| 23:40 |
Dank je wel 😃
| 23:54 |
Deze zijn nog mooier, ik wens je veel werk en verkoop toe.
| 21:41 |
Dank je wel, dat is een prachtig compliment. Het blijft heerlijk om dit soort dingen te maken, ik hou er echt van! 
| 22:38 |
Wens je grote verkoopaantallen toe
| 21:17 |
Dat zou zeker mooi zijn, ik hoop op de Koningsmarkt veel te verkopen. Dat is typisch een markt waar mensen makkelijk iets kopen en ik heb natuurlijk nog veel meer moois haha
| 21:19 |
Een leuke variant!
| 21:06 |
Dank je wel, ja deze wordt ook graag gekocht als geschenk. 
| 21:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen