Best christmas present made ever!

Best christmas present made ever!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al jaren haak ik en natuurlijk heb ik in al die jaren ook wel eens een deken gehaakt. Toen mijn moeder zei "dat mag je voor mij ook wel eens doen", was dat niet tegen dovemansoren gezegd.

Ik ging aan de slag en begon aan een prachtige sprei/deken via een CAL en wat werd hij mooi. Na ongeveer een meter, kreeg ik mijn twijfels over het patroon. Ik vond hem te druk en hij begon me tegen te staan. Dus het ding belande in een hoek.

Toch wilde ik voor mijn moeder en vader natuurlijk, dit wel volbrengen en bedacht een ander model. Nog steeds ligt overigens boven in een hoek die onafgemaakte deken........... Zo gezegd zo gedaan, ik bedacht dat het een granny deken moest worden. Granny's zijn vierkante lapjes, die je later aan elkaar maakt. Dan kon ik ook makkelijk tijdens autoritjes naar België lapjes haken en zo groeide langzaam deze lapjes tot een sprei/deken. 

Ik heb er ongeveer 125 uur aan gewerkt en er zitten 36 bollen acryl in van 200 gram. Het was een hele klus, maar oh zo dankbaar om dit te doen. De afmeting is vierkant 2.50 x 2.50 meter.

Vandaag precies 2 jaar geleden, heb ik hem aan mijn ouders gegeven. Leuk dat Facebook je daar dan aan herinnert hahaha.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is een heel mooi deken!
| 10:23 |
Dank je wel :)
| 10:53 |
Zo dan, die is mooi geworden!
| 10:20 |
Dank je wel en ja, ik ben hier ook best trots op haha
| 13:46 |
Terecht!
| 15:01 |
Mooi en knap werk! Ook een hele klus :-)
| 12:53 |
Absoluut een hele klus, maar het was me elk uurtje waard.
| 16:54 |
wow dit is wel prachtig zeg om op je bed te hebben!! Heel mooi gedaan.......
| 00:01 |
Dank je wel, wat een mooi compliment!
| 08:07 |
:-)
| 23:38 |
Prachtig, past goed bij het bed
| 17:58 |
Dank je wel, hij is zeker op de maat van het bed gemaakt natuurlijk, maar hij past er ook wel bij inderdaad. Hij was/is gewoon perfect zo en zowel ik als mijn ouders zijn er erg blij mee.
| 18:29 |
Prachtig. Ik zou het ook zo graag kunnen maar helaas
| 13:41 |
Dank je wel, jij kunt weer hele andere dingen heel goed ;) Zo ieder zijn ding haha
| 18:28 |
Ja soms moet je erbij neerleggen dat een persoon niet alles hoeft te kunnen hahahaha
| 20:00 |
Wat een geduld!
Maar dan heb je ook wat :-)
| 13:04 |
Kost heel veel tijd inderdaad en ik heb best wel af en toe erop gemopperd, maar het was me alles wel waard. Dat gezicht van mijn ouders, zo blij, dat vergeet ik nooit meer!
| 18:27 |
Dat begrijp ik!
| 18:46 |
O mai, dat ziet er zo chic en prachtig uit. In mijn ogen is het gewoon een kunstwerk. Prachtig cadeau om te ontvangen vooral als je weet dat het een handwerk is.
| 12:35 |
Wow, wat een compliment! Dank je wel X
| 18:20 |
Zulke mooie creatie kan complimenten niet ontwijken. Dus heel graag gedaan :)
| 18:46 |
Wow die is echt prachtig! Dat heb je echt mooi gemaakt :)
| 11:28 |
Dank je wel, zit ook wel heel veel liefde in hihi. Doe dit ook nooit meer hoor, toch een hele klus. Ik hou het bij kleine projectjes haha
| 11:32 |
Ja zoveel uren he.. niet even zo 1.2.3 klaar
| 11:35 |
precies, dit doe je niet in een avondje hahaha, maar was het me wel waard. Heb zo'n lieve ouders x
| 11:38 |
Wat is dit ongelooflijk mooi geworden! Ik zou diepgelukkig zijn met dat sprei maar vooral ontzettend trots op je.
| 08:04 |
Dank je wel, ja mijn ouders zijn er ontzettend blij mee en dat maakt mij dan ook weer bij :)
| 08:09 |
Alle lof. Wat ga je nu maken?
| 08:35 |
Dit is een jaar geleden, dus al de nodige andere dingen gehaakt. Ook bezig met andere hobby's en ga vandaag beginnen aan de eerste maand challenge van de Creachallenge van Ingrid in 2018. Nog eventjes geheim dus hihi, maar het is wel gehaakt ;)
| 09:09 |
Ben benieuwd. Aan de crea challenge kan ik niet mee doen. Elke maand iets maken geschikt als cadeau red ik niet
| 09:20 |
Het hoeft ook niet perse groot te zijn toch? Ik hobby dagelijks, dus voor mij niet moeilijk en de perfecte uitdaging haha. Ieder zo zijn ding, voor jou zijn er waarschijnlijk andere dingen en/of challenges waar je beter in bent. Dat is het leuke van Yoors, de diversiteit!
| 09:23 |
Liggend valt er niet veel te hobbyen en na een "dag" ben ik moe/op (en die is soms al om 10 uur meestal om 15 uur). Voorheen deed ik veel maar ook de cadeaux, muv Sint-surprises (zie mijn blogs en dat is geen dagje werk), zijn minder.
| 09:27 |
Dat klopt, liggend is zeker niet makkelijk. Haken was ook het enige wat ik kon doen toen ik veel gelegen heb, maar ik lag dan wel een beetje met mijn hoofd omhoog, anders zie je niet wat je doet inderdaad. Ik weet hoe het voelt om zo moe te zijn als je ziek bent........... hoop toch dat je je snel wat beter voelt, voor zover mogelijk. Liefs xxx
| 11:26 |
Dank je wel. Er komt wel weer een betere tijd.
| 17:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen